Esports

El Club Gimnasia Les Marines triomfa en l’Autonòmic d’Almoradí

Tots els conjunts del club aconsegueixen la classificació per al Campionat Nacional
Conjunts infantil i jovenil del CG Les Marines / CG Les Marines

El dissabte 19 d’octubre, els sis conjunts del CG Les Marines es van desplaçar fins a Almoradí per disputar la fase autonòmica, on es repartien les 15 places per categoria per al Campionat d’Espanya Base. Aquesta es presentava com una de les cites més importants del calendari. A pesar de la tensió, els sis conjunts van estar a l’altura, aconseguint estar entre els millors de la seua categoria i assolint el passi al nacional del mes de novembre a Saragossa, aconseguint així un èxit històric per al Club Les Marines i per a la localitat de Calp.

Les encarregades d’obrir aquesta jornada tan intensa van ser les components del conjunt infantil. Sophie, Paulina, Sofia, Júlia, Mandana i Anastasia es van sobreposar a la gran tensió d’aquest campionat i van realitzar un meravellós exercici de cinc pilotes amb el qual es van classificar com a setenes autonòmiques.

Infantiles i juveniles ! CG Les Marines

A continuació, va ser el torn de les veteranes del club, Tatiana, Lucia, Ruth, Naiara, Valery i Luci. En aquesta ocasió, els nervis els van jugar una mala passada, portant-les a cometre dos errors, però van saber eixir airoses. La gran dificultat del seu exercici va compensar els errors i no van tindre cap problema per aconseguir la seua plaça, sent novenes de la comunitat.

Després de la tensió dels exercicis amb aparells, arribava un moment de calma amb les mans lliures de les categories prebenjamí i benjamí. El conjunt prebenjamí format per Isabella, Ainara, Eva, Sara i Ania va executar un passe brillant. Les joves gimnastes van realitzar una competició perfecta que les va portar a ser cinquenes autonòmiques, quedant-se molt prop del pòdium.

D’altra banda, el conjunt prebenjamí de Valentina, Emma, Lamar, Lucia i Rebecca s’enfrontava al seu primer autonòmic base. Les petites van eixir molt nervioses al tapís i no van poder demostrar tot el seu potencial, però tot i això van aconseguir la plaça per al nacional.

Per a tancar aquest bloc, Les Marines comptava amb la participació del conjunt benjamí format per Paula, Almudena, Zaira, Katya i Anjelina. Per a elles, aquesta era la primera competició oficial de la temporada, ja que no van poder estar presents al provincial per lesió. Les benjamines van demostrar, malgrat la seua curta edat, la gran experiència que tenen en aquest nivell i van aconseguir ser cinquenes autonòmiques.

Gimnastas del CG Les Marines ! CG Les Marines

Per finalitzar la jornada, les alevines van eixir al tapís disposades a aconseguir també el seu passi. Daniela, Vera, Polina, Vasilisa i Alessia van saber controlar els nervis i van realitzar un exercici magnífic i de gran risc per a la seua edat. Tot i que un petit error les va privar d’aconseguir posicions més altes, es van col·locar com a novenes autonòmiques i van obtenir la seua plaça per al nacional.

Finalment, la gimnasta de Les Marines, Katya Trukhacheva, component del conjunt de Primera categoria del club Riba Roja, va aconseguir ser una de les dues millors de la Comunitat Valenciana. Per tant, representarà la Comunitat en la Copa d’Espanya de Conjunts.

Gimnastes del CG Les Marines | CG Les Marines

Amb tot això, el CG Les Marines estarà present en el pròxim Campionat d’Espanya amb 33 gimnastes, un èxit històric per a Calp i per al club. Des del club volen agrair a l’equip tècnic, directiva, gimnastes, pares i patrocinadors el seu esforç, dedicació i suport per aconseguir aquesta gran gesta, així com desitjar molta sort per a la gran cita.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *