El Dénia BC no va meréixer tan sever castic a Molina de Segura (89-62)

El conjunt dianense cau davant un bon rival en un partit marcat per els adversitats logístiques i tècniques
Jorge Climent amb la pilota / Dénia BC

La primera eixida del Dénia Bàsquet SUMA BPM Lighting en el seu debut a Tercera FEB va acabar amb un resultat en contra major del qual sens dubte mereixia en la seua visita a Molina de Segura, un dels equips que estaran, sense dubte, en la part alta de la classificació al finalitzar la competició. El marcador final de 89 a 62 va reflectir una derrota més àmplia dels mèrits realitzat pels xics que entrena Eduardo Clavero.

La vesprada va començar malament, ja que minuts abans de l’inici del viatge, el club va rebre un avís via WhatsApp de la federació valenciana, indicant el canvi d’ubicació de l’encontre per problemes a la instal·lació inicialment prevista. En esta pista secundària es disputava un altre partit quan van arribar, per la qual cosa el temps d’escalfament disponible per entrar en dinàmica va ser escàs.

Per rematar, el primer quart es va allargar fins als cinquanta minuts a causa de problemes tècnics en la taula d’anotadors, fet que va provocar que l’equip no emprenguera el viatge de tornada a casa fins passades les 23.00 hores.

Els dos primers quarts van ser igualats. Els locals estaven molt encertats des de la llarga distància i amb això aconseguien petits avantatges, que només a base d’intensitat defensiva i ordre en atac els nostres van aconseguir compensar, fins a arribar al descans només dos punts per darrere en el marcador (39-37).

Control del rebot per als local

Tot va canviar, però, en la segona meitat. Els amfitrions, que van dominar el rebot al llarg dels quaranta minuts, van pujar un esglaó el seu nivell defensiu i van aconseguir descentrar els jugadors d’Eduardo Clavero, als quals els va costar molt trobar bons tirs i seguir sumant punts. Al final del tercer període, l’avantatge dels murcians era de quinze punts.

Durant els primers minuts de l’últim període, l’equip va lluitar per retallar la diferència, però quan a mitjan quart van arribar les eliminacions per faltes de fins a tres dels nostres, els locals no van desaprofitar l’ocasió per trencar definitivament el partit.

El dissabte a les 19.30 hores, Joan Fuster es tornarà a vestir de gala per rebre l’Adesavi, equip que, com nosaltres, acaba d’arribar a la categoria, davant el qual tractarem d’aconseguir la primera victòria del curs. Per a aquest partit esperem comptar per primera vegada amb la plantilla al complet, una vegada que Soufyane Sadoki va poder debutar a Molina i Daniel Pérez sembla que es recuperarà a temps de l’esquinç que va patir en el debut contra CB Jorge Juan.