Política

Pepa Font: “El Botànic no va menejar ni una pedra del port de Dénia”

La portaveu del PP de Dénia es va mostrar molt crítica davant la pujada de la taxa de fem a Dénia

Ahir, la portaveu del Partit Popular a Dénia i comissionada de la Presidènica de la Generalitat Valenciana al port de Dénia, Pepa Font, va ser entrevistada en el programa Más de Uno Dénia Marina Alta. L’espai està presentat pel periodista denier Àngel Serrano.

Durant la conversa, Font va tractar diversos temes d’importància per a Dénia. Entre altres qüestions, va parlar de les inversions anunciades pel govern autonòmic, liderat per Carlos Mazón, al port de la ciutat.

Segons Font, el port de Dénia ha patit una “paràlisi” durant anys. També va destacar que el seu nomenament com a comissionada, un càrrec que no existia abans, reflecteix la importància estratègica que el nou Consell li atorga a aquesta infraestructura.

Font dubta sobre el projecte “per fases” de la segona residència

En l’entrevista, Serrano també va abordar les qüestions tractades en el ple extraordinari de l’Ajuntament de Dénia celebrat el dia anterior. En aquest ple, es va aprovar l’adaptació del projecte de la segona residència i centre de dia per a persones majors.

Tot i que el projecte va rebre el suport de tots els grups municipals, Pepa Font va expressar algunes “divergències” amb l’equip de govern de Vicent Grimalt.

Segons Font, “des de la Conselleria no s’ha reduït ni un euro a aquest projecte”. També va destacar que “els impostos no són responsabilitat de la Conselleria, i el preu de licitació és el que és”.

Tanmateix, va mostrar dubtes sobre la possibilitat d’executar el projecte per fases. Va insistir que, en la documentació, no consta cap evidència que la Conselleria haja donat el vistiplau per fer-ho d’aquesta manera.

Pujada de la taxa de fem

A més, Font va parlar sobre la recent pujada de la taxa de fem. Encara que no va negar que era una obligació, va criticar que l’equip de govern ja sabia des de fa anys que això s’hauria d’aplicar.

Es va preguntar per què no s’han pres mesures per “compensar” aquesta situació i evitar una “pressió fiscal insostenible” per als veïns i veïnes de Dénia.

Finalment, va criticar el servei actual de recollida de fem, que va qualificar d'”ineficaç i ineficient”. Segons ella, l’increment de la taxa de fem no ha anat acompanyat d’una millora en la qualitat del servei.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *