Societat

Dénia celebra el I Concurs Juvenil de Pintura Ràpida de la Marina Alta 2024

Joves artistes de tota la comarca tindran l'oportunitat de demostrar el seu talent pintant al centre històric i al port de la ciutat
Pintura Ràpida / Redacció

El dissabte 26 d’octubre, Dénia acollirà el I Concurs Juvenil de Pintura Ràpida de la Marina Alta 2024, organitzat per l’Associació d’Artistes de la Marina Alta (ADAMA) en col·laboració amb l’Ajuntament de Dénia. Joves artistes de tota la comarca tindran l’oportunitat de demostrar el seu talent pintant al centre històric i al port de la ciutat.

El regidor de Joventut, Valen Alcalà, ha expressat la seua satisfacció per aquest projecte: “Estem encantats de col·laborar amb aquesta iniciativa que ofereix als nostres joves una oportunitat única per expressar-se artísticament i posar en valor la creativitat de la nostra ciutat i comarca”. També ha destacat el repte que suposa la pintura ràpida, una disciplina que exigeix capturar la inspiració en poc temps.

Els participants podran inscriure’s fins al 22 d’octubre, enviant un correu a adama.arte@gmail.com amb la seua informació personal i, en cas necessari, un certificat d’empadronament si no són nascuts a la Marina Alta.

El concurs es dividirà en dues categories: de 14 a 17 anys i de 18 a 30 anys. Els joves podran triar entre pintar en el centre històric o al port, sempre informant prèviament a l’organització. La temàtica serà Dénia, i la tècnica serà lliure.

El dia 26, els suports per a les obres es recolliran entre les 8:00 i les 9:00 hores a la plaça del Consell, i les obres hauran de ser lliurades abans de les 14:00 hores, moment en què s’exposaran fins a les 15:00 hores per a la deliberació del jurat.

Els premis seran els següents:

Categoria 14-17 anys:
– 1r premi: Val de 150 € en materials de Marina Color.
– 2n premi: Val de 100 € en materials de Marina Color.
– 3r premi: Val de 50 € en materials de Marina Color.

Categoria 18-30 anys:
– 1r premi: 500 € i un any com a soci d’ADAMA.
– 2n premi: 300 € i un any com a soci d’ADAMA.
– 3r premi: 200 € i un any com a soci d’ADAMA.

Els guanyadors es donaran a conéixer el 9 de novembre, durant la Fira d’Associacions, on tindrà lloc l’entrega de premis al estand d’ADAMA.

“Amb activitats com aquesta, volem impulsar l’art i la cultura entre els joves de la Marina Alta, i demostrar que la joventut de la nostra comarca té molt a aportar”, ha conclòs Alcalà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *