Societat

El dinar de germanor tanca amb èxit la Setmana del Major a Benitatxell

Es van reunir prop de 150 pensionistes i jubilats

La Setmana del Major de Benitatxell ha finalitzat amb èxit gràcies al tradicional dinar de germanor organitzat per l’Associació de Pensionistes i Jubilats del municipi. Aquest esdeveniment va tindre lloc ahir als Salons Canor, on es van reunir prop de 150 pensionistes i jubilats. Com cada any, hi van participar l’alcalde, Miguel Ángel García, i la regidora del Major, Isa Garrido.

Durant els parlaments, la presidenta de l’associació, Mónica García, va agrair a la directiva, a les autoritats i als tècnics municipals la seua col·laboració en l’organització d’aquesta setmana tan especial. A més, va destacar la presència del subtinent de la Guàrdia Civil de Xàbia i dels sacerdots Don Guillermo Gilabert i Don José Santamaría. També van assistir representants d’altres associacions de jubilats de pobles veïns com Xàbia, Teulada, Benissa i Gata.

Gran implicació de la gent del Poble Nou de Benitatxell

Per la seua banda, la regidora del Major, Isa Garrido, va felicitar l’associació per l’excel·lent organització de la Setmana del Major. A més, va posar l’accent en la importància de donar als majors el reconeixement que es mereixen en la societat poblera. L’alcalde, Miguel Ángel García, va elogiar el treball de l’associació, ressaltant la seua contribució a la cohesió del poble. També va animar als veïns a involucrar-se en la junta directiva per col·laborar en la continuïtat de les activitats.

Durant la celebració, es va entregar un ram de flors a la sòcia de més edat, Concha Gilabert, de 87 anys. Com a detall per als assistents, es va repartir un clauer amb el logotip de l’associació.

La setmana ha estat plena d’activitats. El dilluns, els majors van gaudir de l’actuació de la cantant Rosa Domínguez. El dimarts, es va organitzar un berenar i una vesprada de bingo. Dimecres, va destacar el col·loqui i la projecció de l’audiovisual sobre Mossèn Josep Antoni Comes, fundador de la revista Saó. El dijous va ser una jornada de ball en línia amb Juan Carlos Vallés, seguida de l’actuació de la Rondalla Crevillentina. El divendres, els pensionistes van gaudir d’un aperitiu i una nit de ball amb Toni Català. Finalment, el cap de setmana es va representar l’obra de teatre ‘Madre, me quiero casar’ dels Siete Comediants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *