El Dénia Bàsquet Zonal cau a Cullera condicionat per els baixes

Els jugadors de Carlos Vila tanquen el primer desplaçament de la temporada amb derrota (76-56) en un partit complicat per les absències
Jugador dianense atacant el cércol rival / Dénia BC

Primer desplaçament dels xics de Carlos Vila, que es va saldar amb derrota davant el CB Cullera (76-56). Un partit en què els dianenses van afrontar amb nombroses baixes que van condicionar el seu estil de joc habitual.

Al davant van tindre un equip local bastant intens en defensa, amb jugadors ràpids en el contraatac i molt aplicats a l’hora de lluitar pel rebot sota ambdós cércols.

Durant el primer quart, els dianenses no van trobar bones opcions d’atac, i en defensa van concedir massa segones oportunitats als amfitrions, que van començar manant en el marcador. Els xics de Carlos Vila van canviar la defensa en el segon període, aconseguint donar un aire nou al partit.

aquest treball sota el seu cércol es van sumar els millors minuts ofensius, amb ràpides transicions i molt bons percentatges des del triple, arribant al descans set punts per darrere dels valencians (45-38).

Els dianenses es van desinflar

En la represa, però, no van ser capaços de mantindre el mateix nivell d’encert en atac, i encara que no van deixar en cap moment de lluitar per cada possessió, els locals van tornar a distanciar-se a poc a poc, augmentant les diferències fins a aconseguir la seua màxima renda coincidint amb la conclusió de l’encontre.

L’equip rebrà la visita del CB L’Ollería el dissabte a les 17:00 hores al pavelló de Joan Fuster, on intentarà seguir creixent en este inici de temporada.