Sanitat

L’hospital La Pedrera de Dénia acull la VIII Fira del Dany Cerebral Adquirit

En aquesta jornada de portes obertes es desenvoluparan activitats i tallers relatius al DCA
Fira de Dany Cerebral Adquirit, en 2017, a l'Hospital La Pedrera / Miriam Pagán

El dijous 24 d’octubre, a l’Hospital La Pedrera de Dénia es celebra el Dia del Dany Cerebral Adquirit (DCA), organitzant la VIII Fira del DCA Marina Alta.

Aquesta jornada de portes obertes, entre les 9 i les 13 hores, està orientada principalment a persones que han patit un DCA i els seus familiars, així com a totes aquelles persones que desitgen conéixer més de prop la realitat i l’abast d’aquest problema.

L’objectiu és divulgar els diferents aspectes relatius al DCA, les seues causes i com previndre-les, així com les seues conseqüències i com abordar-les.

Així mateix, la fira se centra a mostrar les nostres instal·lacions i les diferents teràpies i ferramentes de treball que es realitzen en el centre per a facilitar la recuperació i millorar la qualitat de vida de les persones que han patit un DCA.

Com en edicions anteriors, les activitats es desenvoluparan en les mateixes instal·lacions de rehabilitació integral, on els visitants, a més de conéixer com es valora la Salut Cerebral (risc cardiovascular, valoració cognitiva, etc.), tindran l’oportunitat de participar en el taller d’activitat física “Activa’t” i visitar les diferents àrees de treball en les quals els professionals els mostraran en què consistix cada tipus de teràpia.

D’altra banda, també hi haurà una àrea on podran visitar les taules que han preparat organitzacions, associacions, empreses i professionals vinculats amb l’atenció a pacients amb dany cerebral adquirit.

Entrevista a Jaume Morera, director de l’Hospital La Pedrera:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *