Festes

Sonia Pérez dimitix com a presidenta de la Federació de Moros i Cristians de Dénia

Obert el termini d’un mes per a presentar candidatures a la presidència
Moment en el qual Sonia Pérez presenta la seua dimissió com a presidenta de la Femmicc / Redacció

Sonia Pérez ha presentat la seua dimissió al capdavant de la Femmicc, Federació de Moros i Cristians de Dénia, davant la pressió exercida per un grup de festers, en desacord amb la seua gestió respecte als comptes anuals.

L’última assemblea, celebrada la vesprada-nit del dimarts 22 d’octubre, va començar amb la lectura d’un escrit de l’ara expresidenta, que es va dirigir als festers per a presentar la seua dimissió, després de rebre diverses pressions d’un col·lectiu de festers que, segons les seues paraules, ha organitzat “una cacera de bruixes” contra la seua persona per a destituir-la al·legant diversos motius personals, econòmics i de gestió.

Després de la seua dimissió i segons els estatuts de la Federació, s’obri el termini d’un mes per a la presentació de candidatures a la presidència, mentre que Pérez exercirà com a presidenta en funcions amb la seua directiva actual.

L’assemblea, una de les més participatives que es recorda, va començar amb tensió entre el col·lectiu fester. D’una banda, estaven els festers posicionats a favor de Sonia Pérez i, d’altra, els que es posicionaren en contra de la seua gestió.

Després de la dimissió de Pérez, la directiva en funcions va procedir a celebrar l’assemblea amb l’ordre del dia previst.

Es van aprovar actes de reunions anteriors i es van discutir alguns punts. En exposar els comptes anuals per part de la directiva de Pérez, la part crítica va demanar explicacions sobre uns assentaments comptables que no acabaven d’entendre i finalment van ser contats.

Per algunes raons de forma, i discrepàncies en la gestió de la presidenta entre part de les filaes, els pressupostos no es van aprovar i es va acordar fer les modificacions indicades perquè en pròximes reunions puguen ser aprovats.

Després d’una tensa hora d’al·legacions i propostes econòmiques, acusacions i desmentiments, es va emplaçar els festers a presentar candidatures per a dirigir les festes de moros i cristians de Dénia, amb una nova directiva que començarà a treballar en la integració d’altres modificacions estatutàries de la Femmicc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *