Meteorologia

L’episodi de pluja deixa 132 litres a Dénia

L’aiguat, que començava coincidint amb l’hora d’entrada als col·legis, ha provocat el tancament al trànsit de diversos carrers i zones
Cotxe en el camí del Llavador / Tino Calvo

Uns 132 litres per metre quadrat han deixat les pluges a Dénia en l’episodi d’aquest dimecres 23 d’octubre, a les 14 hores, segons Avamet, Associació Valenciana de Meteorologia Josep Peinado.

Laiguat ha coincidit amb l’hora d’entrada als col·legis, la qual cosa ha ocasionat ja les primeres incidències. Segons han indicat fonts a esta redacció informativa en centres educatius, inclús el conserge ha hagut d’ajudar alguns professors perquè pogueren entrar al col·legi Les Vessanes. En esta zona, entre la plaça Jaume I i l’avinguda del Montgó, “l’aigua arribava fins als genolls”.

Les pluges han provocat problemes circulatoris i el tancament de certs vials i zones com els accessos a la Marineta Cassiana, el Pinaret d’Elies, grup Sant Andreu, camí del Llavador, camí de la Bota, camí de Gandia i camí Fondo.

No obstant això, a mesura que ha avançat el matí, alguns han anat reobrint-se.

Sobre les 11.40 hores, l’Ajuntament informava de l‘obertura del camí de Gandia i el grup San Andrés. I a les 13.25 hores, de la zona del Pinaret i el camí de la Bota.

A les 14.20 hores, encara romanien tallats el camí del Llavador, l’accés a la Marineta Cassiana, el barranc de l’Alberca i el carrer Llac Maracaibo.

Sobre les 16.30 hores, l’Ajuntament ha confirmat l‘obertura de la zona d’accés a la Marineta Cassiana; però continuen tallats al trànsit, el camí del Llavador, el camí Fons, el barranc del Safareig i el camí Finca La Moya.

Registres

Segons Avamet, certs punts del terme de Dénia han acumulat 132 litres; prop de 86 litres, al Ràfol d’Almúnia; i més de 74 litres a Ondara.

Foto galeria Tino Calvo:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *