Escolta l'informació de hui, dimecres 23 d'octubre 2024

Sintonitza les notícies del dia amb Dénia FM

Podcast Informatiu Dénia FM

Informatiu Dénia FM 23/10/2024

Tota la informació de Dénia, Xàbia, Ondara i la resta de la Marina Alta en la 92.5 FM, amb Míriam Pagán. Pots escoltar en directe l’Informatiu de dilluns a divendres a les 13.30 hores.

Els titulars de hui, dimecres 23 d’octubre del 2024, són els següents:

L’episodi de pluja, d’aquest dimecres dia 23, ha deixat a Dénia acumulats que superen els 112 litres recollits. Les precipitacions han provocat inundacions i talls circulatoris en zones com el camí de la Bota, del Llavador o camí Fondo, a més dels accessos a la Marineta Cassiana. També han ocasionat problemes a l’hora d’entrada als centres educatius.

Sonia Pérez ha presentat la seua dimissió com a presidenta de la Femmicc, Federació de Moros i Cristians de Dénia. L’escrit el va presentar ahir en l’assemblea general, davant les pressions d’un grup de festers per la seua gestió econòmica al capdavant de la junta directiva. Ara s’obri un termini d’un mes per a la presentació de candidatures a la presidència, mentre Pérez exercirà en funcions.

En pàgina política, al novembre s’iniciaran les obres per a acabar amb un dels punts negres de la nostra xarxa viària, el conegut com a encreuament de l’Hostal Sant Jaume entre els termes de Pego i Oliva. L’alcalde pegolí, el socialista Enrique Moll, en el nostre “primer café” ha assenyalat que el termini d’execució d’aquesta reivindicada obra és abans que finalitze l’any 2027.

L’Ajuntament d’Ondara recuperarà després de 20 anys la gestió directa del subministrament d’aigua. Per a explicar el procés i els motius d’aquesta recuperació, es realitzarà una xarrada informativa, oberta a tota la ciutadania, que tindrà lloc el pròxim dimarts 29 d’octubre a les 19.30 hores a l’Auditori Municipal.

Dénia està immersa de ple en la celebració de l’Any Maria Ibars. A més de l’exposició ‘Maria Ibars: un paisatge de paraules. Escriure i viure a l’ombra del Montgó’, que es pot visitar al Centre d’Art l’Estació fins al 17 de novembre, s’han organitzat altres activitats com passejos guiats pels espais vitals i literaris de l’autora, recitals a la biblioteca i un seminari de l’AVL.


Si te gusta Informatius Dénia FM | 92.5, suscríbete en nuestros canales de podcast:

Y sigue a Marina Alta Notícies en las redes sociales:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *