Gran actuació de l’EMA Dénia – CA Baleària Diànium al Campionat d’Espanya Sub16 per equips

Els equips deniers aconseguixen un 9é i un 16é lloc en una competició assenyalada per l'esforç i les bones marques personals
Equip del EMA-CA Baleària Diànium / CA Baleària Diànium

Aquest dissabte s’ha celebrat el Campionat d’Espanya Sub16 per equips. Els dos equips de l’EMA Dénia – CA Baleària Diànium es van classificar per a les finals B, en què es disputen els llocs a partir del 9è.

Finalment, la final B masculina es va anul·lar, de manera que els resultats s’han fet d’acord amb els punts que havien aconseguit per classificar-se per al campionat i, per tant, el nostre equip de xics s’ha proclamat d’Espanya, a un pas de poder disputar la final A.

Les xiques van participar a l’encontre disputat a Alhama de Murcia. Allí, les xiques denieres van competir molt bé, donant el seu màxim i realitzant diverses marques personals, aconseguint un magnífic 16é lloc.

A l’encontre d’Alhama de Murcia, les atletes denieres es van enfrontar als equips UCAM Cartagena, Pegasus de Mallorca, Màlaga, Sant Joan i Múrcia. Encara que la classificació final es va conformar comptant amb els altres quatre encontres que es van disputar a altres ciutats espanyoles, finalment, l’EMA Dénia – CA Baleària Diànium va aconseguir un meritori 16é lloc.

Cal destacar la primera posició de l’encontre de Yaiza Benítez en salt d’alçada i la segona posició de Maria Devesa en 300m.

Totes elles van tornar molt contentes i motivades de cara a les competicions de la nova temporada, que prompte començaran.