Esports

Gran èxit en la primera jornada de la lliga comarcal d’atletisme a Jesús Pobre

Els atletes de l'EMA Dénia - C.A. Baleària Diànium brillen en una jornada plena d'il·lusió i primeres experiències competitives
Atletas dianenses en Jesús Pobre / CA Baleària Diànium

El passat diumenge es va celebrar a Jesús Pobre la primera jornada de la lliga comarcal d’atletisme 2024-2025, amb la participació de 60 atletes de l’EMA Dénia – CA Baleària Diànium, en les categories benjamí, aleví, infantil i cadet.

La competició va consistir en una prova de cross i una altra de salt a peus junts, i va suposar, per a molts dels nostres atletes, la seua primera experiència en una competició oficial.

Atletes en plena proba | EMA-CA Baleària Diànium

En el conjunt de les dues proves, cal destacar les primeres posicions de Vera Llopis en benjamí femení, Neus Lladosa en infantil femení i Iris Pons en cadet femení. També les segones posicions de Carol Garrigós en benjamí femení, Vera Zhila en aleví femení i Maria Devesa en cadet femení, així com les terceres posicions de Miranda Escobar en benjamí femení, Jonáš Cimoradsky en aleví masculí, Marina Cózar en infantil femení i Sienna Charles en cadet femení.

Tots els atletes van gaudir d’un matí esportiu acompanyats pels seus entrenadors i companys, en un ambient de companyonia i entusiasme que va fer d’aquesta jornada una experiència inoblidable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *