Festes

Programación de las fiestas patronales de la Soledad de Ondara 2022

El programa de fiestas, que tendrán lugar del 7 al 11 de julio de 2022, se ha adaptado a la situación económica tras la pandemia
La comisión de fiestas 2022 / Ayuntamiento de Ondara - Manolo FotoVideo

Ondara vivirá del 7 al 12 de julio 2022 sus primeras Fiestas Patronales en Honor en la Soledad tras la pandemia. Serán las primeras que se celebran con normalidad adaptadas, eso sí, a la situación económica que se ha vivido por la dificultad de recaudar los fondos que habitualmente se recogen a lo largo del año por parte de la Comisión.

Los miembros de Comisión de la Soledad Ondara 2022 (que, al no haber festeros, ha sido integrada por los familiares de las Cortes Mayor e Infantil) han sido los impulsores y organizadores de estos festejos. Su esfuerzo ha sido agradecido por el Alcalde de Ondara, José Ramiro; y por el Concejal de Fiestas y Tradiciones, Miguel Gomis, los cuales han aprovechado para pedir la máxima participación e invitar en todo el pueblo a disfrutar de las fiestas y a participar en todos los actos programados.

PROGRAMA FESTES SOLEDAT 2022

DIJOUS, 7 DE JULIOL 

22.00 h. CONCENTRACIÓ de les regines, corts d’honor i autoritats a l’edifici de l’Ajuntament per procedir a l’encesa de llums i VOLTEIG DE CAMPANES per donar Inici a les festes.

22.30 h. CONCERT de festes per la Unió Musical d’Ondara a la Plaça Major. La regina major farà lliurament d’un corbatí a la bandera de l’Unió Musical d’Ondara. Al descans, s’oferirà un refrigeri. Mistela cortesia de Bodegas Leopoldo.

DIVENDRES 8 DE JULIOL DEL 2022

12.00 h. TOC DE L’ÀNGELUS I VOLTEIG GENERAL DE CAMPANES. DISPAR de 21 Salves en honor a la Mare de Déu de la Soledat, Patrona de la nostra vila.

12.30 h. VISITA de la Comissió Soledat 2022 al Cementeri parroquial. En arribar, PREGÀRIA en memòria de tots els difunts d’Ondara i ofrena d’una CORONA DE LLORER. Acompanyats per D’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals.

19.00 h. ARREPLEGÀ de les regina major i infantil i les seues corts d’honor i les regines i dames d’honor de la Soledat 2020/2021. Acompanyats per la Unió Musical d’Ondara.

21.30 h. RECEPCIÓ de les regines, corts d’honor, regines i dames d’honor 2020/2021, rector, associacions, autoritats locals i regines i autoritats d’altres pobles a l’edifici de l’Ajuntament. En acabar, PASSACARRER fins la Plaça de bous acompanyats per la Unió Musical d’Ondara.

23.00 h. ACTE DE CORONACIÓ de les regines major i infantil Soledat 2022 i EXALTACIÓ de les Corts d’honor major i infantil Soledat 2022 a la Plaça de bous d’Ondara. Efectes pirotècnics a càrrec de RICASA S.A

01.00 h. MACRODISCOMÒBIL a la Plaça de bous. Patrocinada per MAXIMSOUND.

DISSABTE 9 DE JULIOL DEL 2022

D’11.30 a 13.30 h. PARC INFANTIL al voltant del Prado amb inflables, inflables aquàtics i bou mecànic.

12.00 h. VOLTEIG DE CAMPANES I PASSACARRER per la Comissió Soledat 2022 des del Centre Social fins a l’edifici del Prado. Amenitzant per la xaranga L’Atril.

13.00 h. CERVESSA I “TINTO DE VERANO” A GO GO al voltant del Prado amenitzat per la xaranga L’Atril.

19.00 h. GRAN DESFILADA DE CARROSSES, COMPARSES I CAVALCADURES. Eixida des del C.P Sanchis Guarner amenitzat per la Xaranga l’Atril, D’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals, la batucada OndarAttack i la Banda juvenil d’Ondara. Amb animació infantil a càrrec d’Espectacles l’afició.

PREMIS

CARROSSES

1r: 400€ 2n: 300€ 3r: 200€

COMPARSES

1r: 300€ 2n: 200€ 1r: 125€

CAVALCADURES

1r: 200€ 2n:125€ 3r: 75€

22.00 h. SOPAR POPULAR al voltant del Prado. La Comissió disposarà de taules, cadires, cacaus i vi. Col·labora Bodegas Aguilar.

00:00 h. GRAN REVETLLA a càrrec de l’Orquestra Tokio al voltant del Prado.

DIUMENGE 10 DE JULIOL DEL 2022

09.00 h. SANTA MISSA a l’església parroquial de Santa Anna.

10.30 h. ARREPLEGÀ de les regines majors i infantil i les seues corts d’honor a càrrec de la Xaranga l’Atril fins al Temple parroquial.

12.00 h. MISSA DE MALALTS I IMPEDITS EN HONOR A LA MARE DE DÉU DELS DESAMPARATS al Temple parroquial. Cantada per el Cor Parroquial. Amb l’assistència dels majors de la Residència Mare de Déu de la Soledat i administració del Sagrament de la Unció de Malalts a qui ho sol·liciten. En acabar PASSACARRER fins a la Residència acompanyant als majors on la Comissió farà entrega d’un obsequi.

19.00 h. ARREPLEGÀ de les regines majors i infantil i les seues corts d’honor a càrrec de la Unió musical d’Ondara.

20.00 h. CONCENTRACIÓ d’Associacions, Comissió de festes i poble en general a l’Església de Santa Anna i PASSACARRER fins al Convent.

20.30 h. OFRENA DE FLORS a la nostra patrona al Moll del Prado. En eixir la Mare de Déu del convent es dispararan 21 salves. En acabar, dispar pirotècnic a càrrec de la pirotècnia RICASA S.L. i SOLEMNE TRASLLAT de la Mare de Déu de la Soledat fins al Temple Parroquial. En arribar, cant de l’HIMNE.

22.30 h. Sopars populars al voltant del Prado. La Comissió disposarà de taules, cadires, cacaus, olives i vi. Es prega no efectuar moviments de taules i cadires fins que la Nostra Patrona es trobe fora del recinte de l’ofrena.

00.30 h. REVETLLA a càrrec del grup DIAMONDS al voltant del Prado.

DILLUNS 11 DE JULIOL DEL 2022

08.00 h. VOLTEIG GENERAL DE CAMPANES.

09.00 h. SANTA MISSA DE L’AURORA a l’església Parroquial de Santa Anna.

10.00 h. DISPAR de 21 Salves en honor a la Mare de Déu de la Soledat, patrona de la nostra vila i VOLTEIG GENERAL DE CAMPANES

10.30 h. SANTA MISSA a l’església parroquial de Santa Anna.

10.30 h. RECOLLIDA de les regines majors i infantil i les seues Corts d’Honor a càrrec de la Xaranga l’Atril fins a l’Església Parroquial de Santa Anna.

12.00 h. MISSA SOLEMNE en Honor a la nostra patrona la Mare de Déu de la Soledat. Presidida pel Bisbe auxiliar de València Mons. En Javier Salinas Viñals. Cantada per el Cor Capella Mare de Déu de la Soledat. A continuació benedicció de la reforma i ampliació del Vetlatori Parroquial. En acabar, DISPAR D’UNA TRACA CRIDANERA des del Temple parroquial fins a l’antic Convent.

13.30 h. VI D’HONOR a l’Edifici del Prado.

19.30 h. ARREPLEGÀ de les regines majors i infantil i les seues corts d’honor a càrrec de la Unió Musical d’Ondara.

20.30 h. PROCESSÓ SOLEMNE en honor a la Patrona d’Ondara, la Santíssima Mare de Déu de la Soledat per l’itinerari de costum. Acompanyats de la Unió Musical d’Ondara, la Xaranga l’Atril i D’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals. En arribar la Santíssima Imatge de la Mare de Déu al Convent, dispar de focs artificials des del Moll del Prado. En acabar, CANT DE L’HIMNE a la Nostra Patrona i dispar de 21 salves.

Agraïm la col·laboració de tots els veïns que desitgen engalanar els seus carrers i balconades, així com obsequiar amb pètals de flors el pas de la Mare de Déu pels seus carrers.

DIMARTS 12 DE JULIOL DEL 2022

20.00 h. SANTA MISSA DE RÈQUIEM al Cementeri Parroquial en Sufragi de tots els difunts d’Ondara.En acabar, RESPONSO als difunts de la nostra Vila.

NOTA: La Comissió es reserva el dret de modificar o suspendre la programació quan les circumstàncies així ho requerisquen. Queda expressament prohibit l’ús de pirotècnia i artefactes sorollosos fora dels llocs i horaris habilitats per aquest efecte. En cap cas, la Comissió de festes es farà responsable dels accidents o danys materials o personals, que puguen ocórrer durant els actes programats.

Gràcies per la seua col·laboració i bones festes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *