Mar i Platges

Adeqüen les platges de Teulada Moraira amb vista a l'estiu

Un dels nous requisits per obtenir el reconeixement de Bandera Blava és iniciar la retirada d´algues a partir de l´1 de juny i no abans
Platja del Portet de Moraira / Ajuntament de Teulada

El Comitè de Gestió de Platges de l'Ajuntament de Teulada ha establert el protocol de manteniment de les platges de Teulada Moraira. Aquest comitè està conformat pels departaments de Medi Ambient, Platges, Serveis Generals i Turisme; Teumo Serveis Públics; inspecció de platges, secretaria, gestió de serveis, etc.

D´aquesta manera, s´ha iniciat un pla d´adequació de les platges del municipi de cara al´època estival ial´any en curs. La planificació de la temporada contempla els nous criteris Bandera Blava, la gestió de les restes de Posidònia Oceànica (de l'1 de juny al 30 de setembre), la prestació del servei municipal de socorrisme i els treballs de neteja i manteniment continuats, entre d'altres.

Cal assenyalar que un dels nous requisits per obtenir el reconeixement de bandera blava és iniciar la retirada d'algues a partir de l'1 de juny, ja que aquestes restes són part de l'ecosistema marí i eviten l'erosió del litoral i la pèrdua de sorra. A més a més, els serveis d'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda a la platja de l'Ampolla estaran disponibles de l'1 de juliol al 31 d'agost.

El regidor de Medi Ambient i Platges, Luis Caballero, ha assenyalat que les platges són un dels principals atractius turístics de Teulada Moraira, per la qual cosa la seva adequació és imprescindible per a l'inici de la temporada d'estiu. És per això que l'ajuntament fa una important tasca diària orientada a la conservació dels nostres espais naturals”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *