Economia

Arrenca a Xàbia el Fòrum Créixer Innovant

El fòrum, que arrenca dimecres amb inscripció gratuïta, farà una anàlisi del big data i com aplicar-ho a l'estratègia empresarial
Cartell del III Fòrum Créixer Innovant / Ajuntament de Xàbia

Xàbia acull des d'aquesta setmana el III Fòrum Créixer Innovant, impulsat per Creama, l'Ajuntament de Xàbia, CEEI Elx i Observatori Valencià de dades obertes i transparència amb la col·laboració econòmica de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Aquest cicle formatiu, en suport a l'emprenedoria innovadora, té com a propòsit afavorir el creixement i consolidació de les Pimes i donar respostes a temes concrets del territori detectats pels agents de l'ecosistema emprenedor de la Comunitat Valenciana. En aquest fòrum s'analitzaran els avantatges competitius del futur immediat, s'aprendrà a convertir les amenaces en oportunitats i quin serà l'impacte de les tendències noves en la redefinició dels models de negoci.

El principal eix d'aquesta edició de Créixer Innovant és donar a conèixer totes les possibilitats de les dades obertes, com situar la dada al centre de l'estratègia empresarial i com submergir-se en el procés de gestió del canvi i transformació a través d'aquest big data , així com els professionals necessaris per desenvolupar-se en aquesta nova forma de treballar.

El fòrum està compost per un cicle de quatre sessions en línia (seran els dimecres des del 25 de maig al 15 de juny, de 16 a 17 hores), amb quatre experts i expertes que donaran les claus per «conèixer el valor de les dades obertes per a un emprenedor o una pime». Cada sessió tindrà una durada aproximada duna hora, i es realitzaran a través de laplicació Zoom.

La inscripció, que és gratuïta, es pot fer al següent enllaç: https://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=14&n=20283

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *