Província

Benitatxell aconsegueix apaivagar l'excés de velocitat al Camí Vell de Teulada

El municipi ha inaugurat la nova rotonda de les Fonts, a més de reasfaltar i senyalitzar la via per evitar problemes de trànsit

La nova rotonda de la urbanització Les Fonts, situada a la cruïlla del Camí Vell de Teulada, ja compleix la seva principal funció: apaivagar l'excés de velocitat que aconseguien els vehicles i disminuir els problemes de trànsit que patia la zona.

Aquest divendres, l'alcalde, Miguel Ángel García, el regidor de Planificació Urbana, Jorge Pascual, i la regidora de Seguretat Ciutadana, María José Ivars, han rebut l'obra, executada per l'empresa Vives Dalmau SL per un preu de 48.236,86 euros .

A més de la construcció de la rotonda, l'actuació ha inclòs el reasfaltat de les vies limítrofes, la senyalització vertical i horitzontal, la delimitació de les zones d'estacionament i la construcció d'escocells per als arbres.

Així mateix, s'ha ampliat la intervenció als vials limítrofs pels quals discorre el Camí Reial, tant a les Fonts com a la urbanització Racó de Nadal, amb dos ressalts trapezoïdals i un altre anomenat 'llom d'ase'. També s'han repintat les ressaltes ja existents a Racó de Nadal i se n'han creat dos de nous amb la corresponent col·locació de senyalització vertical de limitació de velocitat a 3️0 km/h.

Aquesta era una actuació molt demanada pels residents de la zona. La urbanització de les Fonts està situada sobre el camí Vell de Teulada (antiga via de pas que connectava els municipis de Xàbia i Teulada), per la qual cosa l'afluència de vehicles és molt elevada. Al ser les carreteres amples i no albergar elements dissuasius, s'arribaven a velocitats molt elevades que, a més de ser perilloses per als vianants i les seves mascotes, causaven molèsties de soroll als veïns i veïnes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *