Festes

El Barri del Crist d'Ondara celebra les festes del 9 al 12 de juny

Les festes comptaran amb actes religiosos, processons, actuacions musicals i sopars populars
Cartell de les festes del Barri del Crist 2022 / Ajuntament d'Ondara

El Barri del Crist d'Ondara celebrarà del 9 al 12 de juny 2022 les seves tradicionals festes, que portaven sense celebrar-se des del juny del 2019. Les Festes del Crist estan organitzades pels Festers del Crist 2022, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes i Tradicions de l'Ajuntament d'Ondara.

El responsable del departament, Miguel Gomis, ha agraït als Festers del Santíssim Crist de l'Agonia que hagin fet possible la celebració de les Festes del Barri del Crist 2022; un esdeveniment que anuncia l´arribada de l´estiu i suposa l´inici del calendari festiu a Ondara (sent les Festes de la Soledat i les Festes Populars de Sant Jaume el proper mes de juliol).

Aquestes festes comptaran amb els tradicionals actes religiosos, processons, així com actuacions musicals, activitats infantils, revetles i sopars populars. Us deixem aquí la programació de les Festes del Crist d'Ondara 2022:

PROGRAMA FESTES DE CRIST ONDARA 2022

DIJOUS, 9 DE JUNY

21.30 h. CONCERT de la UNIÓ MUSICAL D'ONDARA al Parc de l'Era. La Comissió repartirà coca i mistela.

DIVENDRES, 10 DE JUNY

12.30 h. VOLTEIG GENERAL DE CAMPANES i LLANÇAMENT de tronadors, anunciant l'inici de les festes en honor del Santíssim Crist de l'Agonia.

18.00 h. MISSA a la capella amb la IMPOSICIÓ DE MEDALLES i la benedicció del pa. Posteriorment, repartiment del PA BENET acompanyat per DOLÇAINA I TABAL.

20.00 h. TARDEU amb l'actuació en directe del grup BLACK GLITTER COVERBAND al Barri del Crist. El servei de begudes a barra serà en benefici de la Soledat 2022.

22.00 h. SOPAR POPULAR.

23.30 h. Revetla a càrrec del grup CAPITAL 90. En acabar, hi haurà música electrònica a càrrec de DJ MONTANER. El servei de begudes a barra serà en benefici de la Soledat 2022.

DISSABTE, 11 DE JUNY

08.00 h. DESPERTÀ amb tronadors pels carrers del Barri de Crist acompanyada per DULZAINA I TABAL.

11.00 h. PARC INFANTIL Inflables per Art Mediterrani als carrers d'Óscar Esplá i Ramón y Cajal (als voltants del Bar Copete's). Es repartiran obsequis per als més petits per cortesia d'Ale-Hop.

17.30 h. RECOLLIDA de les Festeres i Festers de Crist, Reines Major i Infantil, Corts d'Honor, Autoritats, Associacions convidades i poble en general, acompanyats per la CHARANGA Lo ATRIL d'Ondara.

19.00 h. SANTA MISSA a la capella del Santíssim Crist.

19.30 h. OFRENA de flors al Santíssim Crist de l'Agonia al Parc de l'Era. En acabar l'ofrena, llançament de focs artificials i posteriorment trasllat del Santíssim Crist a l'Església de Santa Anna.

22.00 h. SOPAR POPULAR. La Comissió repartirà taules, cadires, salmorra, coques i vi pels carrers Sant Lluís, Plaça 9 d'Octubre, Constitució, Santa Anna, Pizarro, Josep Iturbi, Dr. Albalat i Sant Joan de Déu. Caldrà demanar tiquet a la Comissió de Festes amb antelació.

00:00 h. Revetla a càrrec de l'orquestra SEVEN CRASHERS al Carrer Constitució. El servei de begudes a barra serà en benefici de la Soledat 2022.

DIUMENGE, 12 DE JUNY

08.00 h. DESPERTÀ amb tronadors pels carrers del Barri del Crist acompanyada per DOLÇAINA I TABAL.

10.30 h. RECOLLIDA de les Festeres i Festers de Crist i Autoritats, acompanyats per la XARANGA L'ATRIL d'Ondara.

12.00 h. SOLEMNE MISSA a l'Església Parroquial de Santa Anna en honor del Santíssim Crist de l'Agonia, cantada pel COR PARROQUIAL d'Ondara. A continuació, visita a la Residència de gent gran per oferir un dinar a la gent gran.

14.00 h. LLANÇAMENT d'una gran traca i vi d'honor al Parc de l'Era.

19.30 h. RECOLLIDA de Festeres, Festers i Autoritats acompanyats per la UNIÓ MUSICAL D'ONDARA.

21.00 h. SOLEMNE PROCESSÓ en honor del Santíssim Crist de l'Agonia acompanyats per la UNIÓ MUSICAL D'ONDARA. En acabar, nomenament de la Comissió 2023 i anunciant la fi de les festes, llançament d'un espectacular CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS a càrrec de HNOS. CAVALLER PIROTÈCNICS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *