Província

El bosc urbà de Moraira ja llueix renovat

Des de la regidoria de Serveis Generals del Ajuntament de Teulada, delegada a José Antonio Bisquert, s'han dut a terme les obres de “Remodelació del jardí interpretatiu del Bosc Mediterrani de Moraira”, amb un pressupost d'execució per contracta de 48.242,06 € (IVA inclòs).

Aquestes obres han consistit a reparar les zones deteriorades en camins i remodelar la zona del bosc Mediterrani, ampliant-ho amb noves espècies autòctones i la zona de gespa. Així, s'ha procedit a la reparació dels carrers, reconstrucció puntual de vorades i ampliació de sendera interna.

També s'hi ha instal·lat un sistema de drenatge i reg de la superfície ampliada, així com la plantació de diferents plantes autòctones, tanques, coberta vegetal i la col·locació de plaques identificatives d'aquestes.

El regidor de Serveis Generals, José Antonio Bisquert, i l'alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, han visitat la zona d'execució de les obres per supervisar-ne la correcta conclusió. “Aquesta és una de les moltes millores que estem preparant per Teulada Moraira. Una renovació dels nostres espais públics és una millora de la imatge i la qualitat del nostre municipi”, ha assenyalat Llobell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *