Educació

El col·legi públic de Gata estrena el nou gimnàs

Des del 2011 el centre no disposava de gimnàs per als més de 500 alumnes de l'escola
El nou gimnàs del CEIP Santíssim Crist de Gata / Ajuntament de Gata

Els escolars del CEIP Santíssim Crist de Gata han estrenat aquesta setmana les instal·lacions del nou gimnàs del centre. La construcció del gimnàs s'incloïa dins del pla Edificant de la Conselleria d'Educació per a la millora d'infraestructures educatives i ha suposat una inversió de 764.970 euros.

La setmana passada es va signar l'acta de recepció de l'obra i es van acabar tots els detalls perquè l'alumnat pogués començar a utilitzar aquesta infraestructura tan demanada per la comunitat escolar.

Es tracta d'una reivindicació històrica ja que la mateixa direcció del centre ja va alertar el 1996 que el gimnàs escolar necessitava una reforma. El 2007 es va declarar la instal·lació en estat ruïnós i el desembre del 2011, aprofitant les vacances de Nadal, es va procedir a retirar la teulada de l'edifici que contenia materials contaminats ia enderrocar tot el gimnàs. Així, doncs, des de llavors el centre no disposava de gimnàs per als més 500 alumnes de l'escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *