Esports

L'FB Teulada Moraira acaba com l'equip més golejador i menys golejat

L'equip acaba 3r a la classificació empatat a punts amb els dos primers i amb el jugador pitxitxi de la Lliga
L'FB Teulada Moraira a l'últim partit de lliga / Ajuntament de Teulada

El Futbol Base Teulada Moraira tanca la temporada posicionant-se com l'equip més golejador i menys golejat del Grup 13 de la Lliga de 2a Regional valenciana. A més, Josep Buigues s'emporta el títol de pitxitxi amb 34 gols als peus.

Així, havent acabat la temporada igualat en punts amb el primer i el segon, l'FB Teulada Moraira queda en tercera posició amb 67 punts, 101 gols a favor i 28 en contra.

L'alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, ha felicitat i donat l'enhorabona tant a l'equip com al seu entrenador. “Estem molt orgullosos dels nostres jugadors. Han demostrat la seva passió pel futbol a cada partit ia cada entrenament. Ara toca preparar-se amb l'objectiu de pujar a Primera Regional de cara a la temporada que ve, ja que aquesta ens hem quedat a només un pas”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *