Economia

El punt mòbil del Labora serà a Xàbia del 7 al 9 de juny

Aquesta oficina itinerant atendrà de 10 a 18 hores, i facilitarà a la població la realització dels tràmits d'ocupació i inserció laboral.
Cartell del punt mòbil de LABORA / Ajuntament de Xàbia

El punt mòbil del LABORA –conegut com Bus Labora- estacionarà a Xàbia del 7 al 9 de juny (els dos primers dies a la plaça de la Constitució i el dia 9 a Avinguda Jaume I). Aquesta oficina itinerant atendrà en horari de 10 a 18 hores, facilitant a la població la realització dels tràmits relacionats amb el ocupació i la inserció laboral: inscriure's a Labora, renovar el DARDE, cercar formació, demanar orientació laboral, inscriure's en cursos, actualitzar el currículum, consultar ofertes de feina o rebre orientació sobre prestacions per desocupació.

Des del departament de Foment Econòmic assenyalen que s'oferirà una atenció personalitzada tant a nivell informatiu com d'orientació sobre els serveis que presta Labora per millorar l'ocupabilitat de les persones interessades de Xàbia.

La regidora de Creama i Foment Econòmic, Marta Bañuls, ha assegurat que la incorporació de Xàbia al circuit de la unitat mòbil de Labora és “una oportunitat beneficiosa per a la població de Xàbia a la recerca de feina” i una fórmula per acostar el servei a les persones que tenen problemes per desplaçar-se a Dénia. És una "eina que reforçarà els serveis d'assessorament que prestem habitualment a Creama Xàbia", ha afegit.

L´edil ha posat especial èmfasi en la importància d´estar inscrit com a demandant d´ocupació i tenir actualitzat el perfil a les ofertes per poder optar als llocs que s´oferten en plans d´ocupació subvencionats per la Generalitat, com Ecovid o Emcuju, dues convocatòries que Xàbia tornarà a llançar aquest any.

En aquest sentit, Bañuls ha recomanat a totes les persones que estiguin esperant aquestes convocatòries que passin pel bus laboral per realitzar aquests tràmits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *