Política

Gata aprova la contractació de les obres de l'antiga caserna

El projecte, de 730.655€, engloba la substitució de la coberta, el reforç i la consolidació de l'edifici de l'antiga caserna
Antiga caserna de la Guàrdia Civil a Gata / Ajuntament de Gata

El ple del Ajuntament de Gata aprova, en sessió extraordinària i urgent, la contractació de les obres de l'antic caserna de la Guàrdia Civil.

L'alcalde, Josep Signes, ha explicat que la pressa per aprovar la contractació és iniciar les obres tan aviat com sigui possible, ja que s'han endarrerit per la necessitat d'actualitzar el projecte als preus actuals i evitar així el risc de deixar deserta la licitació i no poder justificar lajuda de què disposa.

Les obres de rehabilitació es finançaran a través d'un conveni amb la Vicepresidència 2a i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica que es va signar el març del 2021 i es divideix en dues anualitats. Dins del pressupost del 2022, s'han consignat 340.000 euros i en la propera anualitat 200.000 euros.

El projecte, de 730.655 euros, engloba la substitució de la coberta, el reforç i la consolidació de l'edifici de l'antic quarter de la Guàrdia Civil de Gata.

Segons el regidor d'Urbanisme, Antonio J. Signes, s'està treballant per cercar finançament de la resta del pressupost a través dels fons europeus, compatible amb el conveni existent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *