Esports

Juan Antonio Fernández i María Isabel Ferrer guanyen la Volta a Peu d'Ondara

A la 22 edició de la Volta a Peu d'Ondara, prova puntuable per al Circuit a Peu Marina Alta, hi van participar 1.300 persones
Els tres primers classificats en categoria masculina de la Volta a Peu d'Ondara / Ajuntament d'Ondara

La 22 edició de la Volta a Peu d'Ondara, prova puntuable per al Circuit a Peu Marina Alta, va ser un èxit: 1.300 persones, entre nens i adults, van participar a la prova amb l'alegria que suposava poder gaudir al final del atletisme amb normalitat.

La prova reina, la de 10 kms, va estar molt disputada i es va decidir en els darrers moments. La victòria va ser per a Juan Antonio Fernández, del CA Benidorm, amb un temps de 34'01». Per darrere, a pocs metres, van arribar Youssef Ahatach, del Club Dénia Corre, amb un temps de 34'07», i Jorge Llácer, del Club Ondara Tri-Esport, que va recórrer els 10 kms en 34'13».

Per la seva banda, la primera dona va ser Maria Isabel Ferrer, del CA Llebeig de Xàbia, que va dominar la prova des del principi. El seu temps va ser de 37,17». La segona classificada va ser Cristina Roselló, del CA Publidom, amb un temps de 39'23», i la tercera va ser Andrea Abad, també del CA Publidom, que va fer un temps de 39'31».

Pel que fa als podis locals, en categoria masculina el primer classificat va ser Vicent Aparisi, seguit de Josep Pons i Francesc Vicent Roselló, tots del Club d'Atletisme d'Ondara. Mentres que en categoria femenina, la primera classificada va ser Carol Hernández, seguida de Lorena Hernández i Juani Martínez, també del Club d'Atletisme d'Ondara. El club local va obtenir també un altre podi, en concret el tercer lloc d'Ana María Melenchón a la categoria Veterans E Femení.

Prèviament s'havien disputat les proves a les categories prebarrufet, barrufet, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil, tant en femení com en masculí. Cal destacar la gran participació de nenes i nens del nostre poble i la gran victòria de l'ondarenc Roc Martí, del Club d'Atletisme d'Ondara, a la categoria cadet masculí.

Durant el lliurament de premis van estar presents José Ramiro, Alcalde d'Ondara, i Mar Chesa, Regidora d'Esports del Ajuntament d'Ondara. Chesa va assegurar que estava molt contenta per com s'havia desenvolupat la jornada ja que «després de 3 anys necessitàvem que el nostre poble tornés a viure una carrera com la que sempre hem conegut i s'ha demostrat que la gent tenia ganes d'atletisme». També va voler agrair l'esforç del Club d'Atletisme d'Ondara per la seva organització ia totes i tots els col·laboradors i patrocinadors, ja que «sense elles i ells aquesta carrera no seria possible».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *