Cultura

La nova sèrie de Mediaset amb Alexandra Jiménez es roda a Dénia

Les càmeres i actors d''Escàndol, relat d'una obsessió' han recorregut el port i el barri mariner de Baix la Mar
Dani Rovira i Alexandra Jiménez a la pel·lícula '100 metros' / @alexandrajimenezcf (Instagram)

L'enregistrament de 'Escàndol, relat d'una obsessió', la nova sèrie de Mediaset i que protagonitza l'actriu Alexandra Jiménez, està recorrent els carrers Dénia. Cosa que torna a demostrar que la capital de la Marina Alta és tot un atractiu per a la producció audiovisual nacional.

Les càmeres i actors, entre els quals hi havia Alexandra Jiménez (coneguda per sèries com 'Los Serrano'), han estat gravant per la zona del port i el barri mariner de Baix la Mar. A més, la sèrie també està rodant en altres punts de la Comunitat Valenciana com ara Cullera, Castelló i València.

La nova minisèrie de Mediaset tindrà vuit capítols i explica la història d'Inés, una dona de 42 anys que es llança al mar per acabar amb la seva vida. No obstant això, un adolescent de nom Hugo li salva la vida i ella se n'enamora obsessivament. Inés, en el seu afany perquè ningú s'entrometi en aquesta relació, prendrà decisions que comportarà greus esdeveniments i que afectaran el seu entorn.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *