Província

La Teuladina, Carolina Vallés, nova presidenta de Jovempa Marina Alta

L'Associació Jovempa Marina Alta ha celebrat la seva Assemblea General Ordinària i Electoral a La Casa de la Paraula de Baleària Port a Dénia
La recent elegida Presidenta de Jovempa Marina Alta, Carolina Vallés / Jovempa Marina Alta

L'Associació Jovempa Marina Alta ha celebrat la seva Assemblea General Ordinària i Electoral a La Casa de la Paraula de Baleària Port a Dénia. Finalitzada la primera part de l´Assemblea General Ordinària s´ha procedit a l´Electoral, on s´ha presentat la candidatura liderada per Carolina Vallès Martí, que ha estat elegida presidenta de Jovempa Marina Alta per al període de 2022/2024.

Carolina Vallés, és una empresària teuladina de 35 anys. Sempre ha estat molt involucrada en l'associació, els quatre últims anys en junta directiva com a vicepresidenta, aquests dos últims, acompanyant José Alberto Notario, que ara passa.

A la nova junta directiva acompanyen Carolina Vallés: María Benavent, vicepresidenta i tresorera; Vanessa Soler, secretària i els vocals: Verónica Deambrogio, Dayana Santacreu i José Alberto Notario.

Augmentar la junta directiva amb representants d'altres poblacions per tenir més representació i saber les necessitats de la comarca, juntament amb escoltar els associats per enfocar els esdeveniments i així treure el màxim rendiment a una associació de sinergies empresarials, són alguns dels reptes que es plantegen Carolina i tota la seva junta per a aquests dos propers anys.

A l'Assemblea, hi han estat presents associats de Jovempa Marina Alta, la Secretària General, Almudena Gonzalo representant la Federació d'Associacions de Joves Empresaris de la Província d'Alacant i el president d'Alacant, Alfonso Calero.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *