Política

L'Ajuntament de Teulada avança en l'actualització de la RPT

L´empresa va exposar l´organigrama als membres de l´equip de govern amb l´absència dels regidors no adscrits i una regidora del PP
Els membres de l'equip de govern de Teulada Moraira que van assistir a la reunió / Ajuntament de Teulada

Aquesta setmana ha tingut lloc al Ajuntament de Teulada la reunió per actualitzar el pla actual de la Relació de llocs de treball (RPT). L'empresa encarregada de gestionar-ho va exposar l'organigrama als membres de l'equip de govern de Teulada Moraira, amb l'absència dels regidors no adscrits, Héctor Morales i Alejandro Llobell, i la regidora de Residents Internacionals, Sara Richardson.

L'objectiu d'aquesta reunió, com afirma el consistori, era preparar un pla més detallat i actualitzat de la RPT. Després d'aquesta primera presa de contacte, el pas següent serà la Valoració dels Llocs de Treball (VPT).

La regidora de Recursos Humans, Verónica Martínez, ha assenyalat que estem centrant els nostres esforços a millorar l'organització i, posteriorment, la valoració dels llocs de la plantilla de l'ajuntament. Considerem que és fonamental que els nostres empleats se sentin valorats i còmodes en l'exercici de les seves funcions”.

L'alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, ha assenyalat que aquest és un projecte històricament demandat que es troba en procés des del 2002. “Com en tot, hem d'estar en canvi continu, adaptant-nos a les necessitats reals. Per això, aquesta renovació suposa un pas essencial per millorar la qualitat de les condicions laborals dels treballadors, i és un assumpte molt reclamat també pels sindicats”, afirma Llobell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *