Política

L?ajuntament de Teulada rep dos vehicles elèctrics de la Diputació

Els vehicles adquirits seran destinats a l'agrupació local de protecció civil i al departament de serveis generals
L'alcalde, regidor i cap de Protecció Civil de l'Ajuntament de Teulada amb el President de la Diputació / Ajuntament de Teulada

El Ajuntament de Teulada ha rebut la subvenció no dinerària de la Diputació d'Alacant amb l'adquisició de dos vehicles 100% elèctrics amb etiqueta ambiental ZERO. Divendres passat, 27 de maig, va tenir lloc el lliurament de vehicles elèctrics per part de la Diputació d'Alacant a més de 30 municipis de la província, entre els quals hi ha Teulada Moraira.

Els vehicles adquirits són un Peugeot e-2008 Active Pack, per valor de 26.840,83€, que es destinarà a l'agrupació local de Protecció Civil; i un Opel Combo-e Life MY22, valorat en 27.397,26€, que reforçarà la flota de Serveis Generals.

L´alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, ha agraït a la Diputació aquesta aportació i ha assenyalat que és “sens dubte, una eina que ens permet donar un millor servei a la ciutadania, que suposa una millora en les condicions laborals del personal del consistori , amb menor impacte ambiental ia cost zero per al municipi”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *