Economia

L'Ajuntament de Xàbia ofereix 50 llocs de treball

Les sol·licituds per a la nova convocatòria del pla d'ocupació social es podran presentar des de dimarts, 31 de maig, fins al 13 de juny
Foto d'arxiu del Pla d'Ocupació Social 2021 / Ajuntament de Xàbia

El Ajuntament de Xàbia llança un any més una important convocatòria de treball a través del pla de ocupació social. Aquest any són 50 els llocs que s'ofereixen (10 conserges, 10 operaris de neteja, 24 peons de comeses diverses i 6 oficials). Les sol·licituds podran presentar-se des del 31 de maig i fins el dilluns 13 de juny a la Oficina d'Atenció Ciutadana (Av Clarejar número 2).

Les anomenades brigades socials s'encarregaran de reforçar els serveis de prevenció d'incendis forestals; adequació de parcel·les i zones verdes municipals; neteja i manteniment de barrancs i llera del riu; neteja de viari públic; o custòdia, neteja, reparació i manteniment dedificis públics municipals, entre altres.

Per part seva, els contractes es prolongaran fins a final d'any i té una dotació d'un milió d'euros. A més, podran optar als llocs oferts les persones que estiguin a l'atur (i inscrits com a demandants d'ocupació almenys des de fa un mes), no percebre prestacions o subsidis per ocupació i ser espanyol, de la UE o d'algun estat en què s'apliqui la lliure circulació de treballadors.

Igual que en les edicions anteriors, els llocs s'assignaran en base a un concurs de mèrits en base a criteris socials, com ara formar part d'una unitat familiar beneficiària dels ajuts d'emergència de serveis socials, tenir el títol de família nombrosa, que la família convivent també estigui a l'atur, tenir hipoteca o pagar un lloguer a Xàbia, tenir una família monoparental o algun familiar al càrrec amb condició de dependent. També tenir experiència en llocs semblants.

L'alcalde, José Chulvi, ha recordat que es tracta del tercer pla d´ocupació social que impulsa l´Ajuntament de Xàbia des de l´inici de la pandèmia. Un mecanisme amb què a més de donar seguretat econòmica i millorar l'autoestima de persones que travessen un mal moment a nivell laboral, es reforcen els equips que s'encarreguen de la imatge pública i els serveis de manteniment del municipi.

Per a més informació, les bases completes es poden consultar a https://xabia.sedelectronica.es/?x=8SQj3GSz3BYks436zPjr2rOYINeoCB8PqFMh3WhrQQRlj4QDudw7i1b*0BtW*EH4R6qWQlkrNvbby0TZToZOuR-0f-7XgraTioyHqCFZE*9fT0eTJGIgKNEyRNxwcXkt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *