Mar i Platges

Les tres platges de Teulada Moraira reben la bandera blava

El Portet, l'Ampolla i les Platgetes reben el distintiu que reconeix la qualitat de l'aigua, l'accessibilitat i la seguretat, entre d'altres
La platja del Portet des de la muntanya / Teulada Moraira Turisme

Un any més la Fundació per a l'Educació Ambiental (FEE), mitjançant ADEAC (Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor) i sota la campanya 'Bandera Blava 2022', ha atorgat el distintiu a les platges de Teulada Moraira: Platja del Portet, Platja de l'Ampolla, Platja de les Platgetes.

Aquest guardó és un distintiu internacional que reconeix l'elevada qualitat de l'aigua d'una platja, així com premia l'esforç, el públic i el ciutadà, per complir els criteris exigits de legalitat, accessibilitat, sanitat, educació ambiental, neteja i seguretat de les platges.

Luis Caballero, regidor de Platges i Medi Ambient, ha assenyalat que “continuem treballant diàriament perquè les platges del municipi siguin protegides i valorades com els pertany. Continuem avançant amb el nostre objectiu de mantenir un ecosistema litoral òptim conservant el nostre medi natural”.

L'alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, ha agraït aquest premi afirmant que “la Bandera Blava és un símbol pel qual ens hem de sentir molt orgullosos, ja que amb això estem demostrant que el nostre municipi és una destinació turística segura i de qualitat”. A més, Llobell ha volgut afegir que «amb l'ajuda de tots i el treball en equip cada dia ens superem una mica més, i són un exemple d'excel·lència i referents de bona gestió».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *