Cultura

L'Escola de Plàstica Experimental de Gata inaugura exposició i nou aulari

L´exposició, situada al Casal de la Música de Gata, es pot visitar fins al 12 de juny de dimecres a diumenges de 19 a 21 hores
Gent que va anar a la inauguració de l'exposició / Ajuntament de Gata

El passat 27 de maig es va inaugurar al Casal de la Música de Gata la mostra Tridimensionalitat a Gata, una exposició que té com a eix vertebrador la tridimensionalitat, entesa de manera gens dogmàtica, oberta i amb tota una gran varietat de materials i conceptes.

L'exposició sobre la tridimensionalitat és ja un clàssic dins la gruixuda programació anual de la Escola d'Art Contemporani. Aquest centre organitza exposicions dels alumnes, es pronuncien conferències, projeccions de documentals o pel·lícules, visites a exposicions, etc.

La mostra compta amb obres dels autors següents: Juan Escolano, Jaume Pastor, Guido Bompadre, Mª José Cholbi, Pedro Faus, Conchi Garcia, Mari Marí, Manuela Paszkowsky, Mar Fornes, Mariví Puigcerver i Pep Aguilar. Els autors han emprat tot un feix de matèries diferents com terres, plastissera, materials tèxtils, fil de coure, cartró, fulles de llibre, fotografia, una bata, paper de polièster, cendres, roques volcàniques, etc.

L'exposició, per la qual excepcionalment el Ajuntament de Gata ha editat un catàleg, es pot visitar fins al 12 de juny de dimecres a diumenge de 19 a 21 hores.

L'Escola de Plàstica Experimental inaugura nou aulari

La mateixa tarda del 27 de maig, tot un nombrós grup va recórrer els escassos metres que separen el Casal de la Escola de Plàstica per visitar la planta baixa, els dos pisos i el terrat que des d'ara serviran perquè els alumnes puguin experimentar a l'art contemporani i poder arribar a expressar-se. Les noves aules estaven atestades per gent de Gata i de tot arreu les Marines i la Safor.

L´acte va comptar amb l´assistència de la regidora de Cultura, Àngels Soler, del regidor Toni Arabí, de l´alcalde, Josep Signes, i del mestre de l´escola, Ginestar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *