Cultura

Moraira llueix nova escultura al costat del 'Gegant de sal'

Si us feu una foto amb l'escultura de ferro, donada per un veí de la localitat, entreu en un sorteig mensual d'un sopar
L'escultura 'Love Moraira' al costat del 'Gegant de sal' / Ajuntament de Teulada

Bert Wets, veí de Teulada Moraira, dona al municipi l'escultura de ferro Love Moraira, una obra de l'artista Toni Marí. Wets és propietari de l'Art 9 Gallery i un apassionat de l'art des de fa més de 20 anys, per això ha volgut amb aquesta donació “vincular el poble amb l'art i la cultura”.

L'escultura llueix exposada a l'esplanada del Castell de Moraira, acompanyant el recent inaugurat Gegant de Sal. El motiu d'haver escollit aquesta ubicació és, segons Wets, per donar el valor i la visibilitat que mereixen les obres d'art que tenim a Teulada Moraira.

Aquesta escultura està forjada en ferro, soldada a mà i posteriorment rovellada per donar-li aquest to ataronjat que caracteritza tant les obres de l'artista. El cor s'il·luminarà per protagonitzar les nits al costat del Gegant de Sal.

A més, en col·laboració amb la Associació d'Hostalers de Teulada Moraira, se sortejarà cada mes un sopar en un dels restaurants adherits. Per participar-hi, els interessats hauran de publicar una fotografia al costat de la nova escena artística etiquetant @gigante_de_sal_moraira amb els hashtags #lovemoraira #gigantedesal #teuladamoraira.

L´alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, ha agraït la donació assenyalant que "aquesta obra d´art passarà a formar part del nostre patrimoni cultural, sent un valor afegit i una de les moltes riqueses que el nostre municipi ha d´oferir".

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *