Oci i temps lliure

Nou projecte de la Xarxa Jove: Catàleg d'Oci a Xarxa

Té com a objectiu la recopilació de tota l'oferta professional de la Marina Alta i comarques del voltant per a la joventut de 12 a 30 anys
Cartell nou projecte / Xarxa Jove Marina Alta

La Xarxa Jove de la Marina Alta publica el Catàleg d'Oci a Xarxa, un projecte comarcal dirigit a professionals i regidories de joventut tant de municipis de la Marina Alta com de les comarques del voltant.

El Catàleg d'Oci a Xarxa és un projecte iniciat el 2021 que té com a objectiu la recopilació de tota l'oferta professional de la Marina Alta i comarques del voltant per a la joventut de 12 a 30 anys. És un document que estarà contínuament actualitzat i on es recull tota l'oferta lúdica, formativa o d'intervenció comunitària que duen a terme les empreses i els autònoms de la Marina Alta i les comarques del voltant.

Aquest catàleg és de consulta lliure i es troba allotjat a la nova web, estrenada recentment, de la Xarxa Jove de la Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta – MACMA: MACMA – Xarxa Jove – Oci a Xarxa.

S'hi recullen activitats juvenils de tota mena: tallers o cursos, activitats multiaventura, organització d'escoles d'estiu, contacontes, organització de campaments, activitats de voluntariat, fires de l'estudiant, animació esportiva, il·lustracions, associacions juvenils o que treballen en joventut, joves professionals de diferents disciplines artístiques, gestió de campanyes de sensibilització, projectes de sexualitat, projectes deducació emocional o projectes socioafectius, entre altres.

Les empreses i autònoms que treballen a joventut, de 12 a 30 anys, que vulguin formar-ne part poden posar-se en contacte amb xarxajove@macma.org. Des de la Xarxa Jove de la Marina Alta, es considera que amb aquesta acció s'aconsegueix vertebrar accions juvenils a KM 0.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *