Obres

Nova rotonda al punt negre de la cruïlla de Cansalades a Benitatxell

La Diputació ha reservat 8.000 euros aquesta anualitat per a la redacció del projecte i es preveu que els treballs comencin el 2023
La cruïlla assenyalada com a "punt negre" de Cansalades / Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell

El Poble Nou de Benitatxell aconsegueix una de les demandes històriques en matèria de seguretat per a les carreteres. A través del Pla Especial de Millora d'Accessos promogut pel Grup Compromís de la Diputació, l'ens provincial finançarà una rotonda a la intersecció entre la carretera de Xàbia i el Camí Cansalades, a la CV-740.

Aquesta setmana, el diputat valencianista Gerard Fullana ha visitat juntament amb l'alcalde, Miguel Ángel García, aquest punt negre del municipi, on els darrers anys s'han produït nombrosos accidents. S'hi projectarà una glorieta que ajudi a regular de forma segura el trànsit ia acabar amb la sinistralitat.

De moment, després de diverses reunions de l'Ajuntament amb els tècnics de carreteres, la Diputació ja ha reservat 8.000 euros aquesta anualitat per a la redacció del projecte, i es preveu que els treballs es duguin a terme la segona meitat del 2023.

“Tots coneixem perfectament la cruïlla de Cansalades amb la carretera de Xàbia. Sabem la quantitat d'accidents que, malauradament, s'han produït, i sabem de la necessitat urgent que representa per al nostre poble poder tenir la infraestructura correcta perquè deixi de ser un punt negre de les nostres carreteres”, ha assenyalat l'alcalde, que ha aprofitat per agrair a Fullana la seva feina perquè aquesta inversió arribi al Poble Nou de Benitatxell.

Per part seva, el diputat ha explicat aquest pla especial, "que inclou una proposta de millora d'accessos als pobles que era molt necessària, especialment per a municipis com el Poble Nou, on hi ha accessos on es produeixen periòdicament accidents".

La millora d'aquest accés s'està reivindicant al Poble Nou de Benitatxell durant molts anys. De fet, la Diputació ja havia planificat una actuació a gran escala per millorar aquest tram de la carretera, que discorre entre la carretera de Benitatxell fins a la cruïlla del camí Cabanes de Xàbia i té una longitud d'aproximadament 5 km. Tot i això, gràcies a la proposta de l'actual equip de govern de separar aquesta obra de la rotonda del projecte gran, l'actuació ha encaixat en aquesta línia del Pla Especial de Millora d'Accessos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *