Obres

Instal·len nous fanals solars a les urbanitzacions de Teulada Moraira

L'Ajuntament de Teulada inverteix 100.000€ en la instal·lació de l'enllumenat públic a les xarxes primàries d'urbanitzacions
Banc d'imatges / Ajuntament de Teulada

El Ajuntament de Teulada inverteix 100.000€ (IVA inclòs) a la instal·lació del enllumenat públic amb fanals solars a les xarxes primàries de les urbanitzacions. Cal assenyalar que aquesta serà la segona fase, ja que l'any 2018 es va instal·lar la primera fase en bateries de contenidors a les mateixes urbanitzacions.

Aquesta iniciativa contribueix a l'optimització del consum energètic, així com al menor impacte ecològic i la reducció d'emissions. Amb això també es pretén, en diferents fases, dotar d‟il·luminació la major part del municipi que en el cas de les urbanitzacions és una demanda històrica.

Aquestes obres d'instal·lació de la xarxa d'enllumenat suposen una sèrie de millores i avantatges com ara la utilització de materials més eficients; una reducció de les emissions de CO2 a l'atmosfera; una nul·la despesa elèctrica procedent de la xarxa, la qual cosa ajuda a alleujar la freqüència dels sistemes de distribució elèctrica; un manteniment i una instal·lació molt més econòmics, etc.

L'alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, ha assenyalat que “el municipi està situat en un enclavament privilegiat amb espais naturals diversos que hem de cuidar, i aquest és un projecte sensible i respectuós amb l'entorn. Instal·lar un enllumenat públic de menor impacte per al paisatge és una manera d'equilibrar innovació i eficiència, adaptant les energies renovables als nous temps”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *