Obres

Ondara canviarà el sostre de fibrociment del gimnàs del col·legi

Les obres de substitució del sostre per materials respectuosos amb el medi ambient es començaran el 22 de juny, quan s'acabi el curs escolar
Personal de l'Ajuntament i Conselleria al col·legi Sanchis Guarner / Ajuntament d'Ondara

La Regidoria dEducació del Ajuntament d'Ondara, delegada a Mar Chesa, ha confirmat que el proper 22 de juny, en acabar l'actual curs lectiu escolar, començaran a executar-se les anhelades obres per al canvi del sostre de fibrociment del gimnàs del CEIP Sanchis Guarner d'Ondara.

Aquesta confirmació està referendada després de la visita efectuada el 23 de maig a les instal·lacions del Sanchis Guarner per part d'arquitectes i tècnics de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport. Les obres seran assumides per la Direcció Territorial dEducació, en comptes de pel Pla Edificant, tal com han confirmat els tècnics.

L'eliminació de la coberta de fibrociment del gimnàs (considerat com a elements molt perillós per a la salut) i la seva substitució per nous materials respectuosos amb el medi ambient era una de les demandes i reivindicacions històriques de la comunitat educativa d'Ondara des de feia anys. Finalment, es confirma que les obres s'executaran durant les vacances escolars d'estiu per ser realitat a principis del nou curs 2022-2023.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *