Educació

Ondara obre les inscripcions per a les Escoles d'Estiu

L´Ajuntament realitzarà l´Escola Multiesportiva, l´Escola Educativa, l´Escola Infantil Divertestiu i el Taller de Rítmica
Cartelle de les Escola Multiesportiva d'Estiu / Ajuntament d'Ondara

L'Ajuntament d'Ondara i SINMA tornaran a oferir aquest any amb normalitat durant els mesos de juliol i agost totes tres Escoles d'Estiu 2022 amb propostes esportives, lúdiques i educatives, així com el taller d'estiu de Gimnàstica Rítmica (mes de juliol). Aquest estiu sí que es podran oferir amb normalitat i amb totes les activitats previstes.

L'Ajuntament d'Ondara, per mitjà de la Regidoria d'Educació i Esports, dirigida per Mar Chesa, impulsa aquestes escoles d'estiu per proposar un projecte lúdic, educatiu i esportiu de qualitat per als nens i nenes de 4 a 12 anys, sent una proposta de lleure sa, diferent i en un entorn segur i familiar. L'Ajuntament d'Ondara impartirà l'Escola Multiesportiva a la piscina i pavelló, i l'Escola Educativa al Col·legi Marjales (perquè el Col·legi Sanchis Guarner estarà en obres). D'altra banda, l'empresa municipal SINMA serà l'encarregada d'organitzar l'Escola Infantil Divertestiu l'Escoleta Municipal (d'1 a 3 anys), que comptarà amb el procés d'inscripció, i el Taller de Gimnàstica Rítmica d'Estiu al pavelló.

La inscripció per a les Escoles Multiesportiva, Educativa i Taller de Rítmica es podrà realitzar de l'1 al 24 de juny 2022 online a: https://www.ondara.org/escola-estiu/ . El telèfon és 677997293, i el correu de contacte esports@ondara.org . Des de l'Ajuntament d'Ondara s'informa que el termini de preinscripció (per omplir el formulari) serà de l'1 al 13 de juny, i el termini per fer la matrícula i formalitzar el pagament (requisit indispensable per confirmar la reserva de plaça) serà del 16 al 24 de juny.

Pel que fa a la preinscripció per a l'Escola Infantil Divertestiu es podrà fer de l'1 al 13 de juny 2022, per telèfon al 677997208 en horari de 8 a 14 hores, o per correu a sinma@ondara.org. La matriculació es formalitzarà del 16 al 24 de juny.

ESCOLA D'ESTIU EDUCATIVA

La novetat principal d'aquesta edició és que l'Escola Educativa s'impartirà al Col·legi Marjales, en lloc del Col·legi Sanchis Guarner (en el qual durant aquest estiu es duran a terme les obres del canvi del sostre de fibrociment del gimnàs). L'Escola Educativa va adreçada als nens i nenes de 4 a 10 anys. El grup quan nens són els nascuts des del 2016 fins al 2018 (màxim 20 alumnes). El grup dels grans són els nascuts des del 2012 fins al 2015 (màxim 20 alumnes). El preu és de 65 euros la quinzena, 120 euros un mes i 200 euros dos mesos.

ESCOLA D'ESTIU MULTESPORTIVA

L'Escola Multiesportiva se celebrarà a les instal·lacions de la Piscina i el Pavelló Municipal d'Ondara i permetrà als nens i nenes de 7 a 12 anys realitzar activitats ludicoesportives durant les vacances d'estiu. Va adreçada als nascuts a partir de l'any 2010 fins al 2015 (les places són limitades a un màxim de 120 alumnes). El preu és de 75 euros la quinzena, 130 euros si es tracta del mes complet i 220 euros dos mesos.

ESCOLA D'ESTIU INFANTIL – «DIVERTESTIU»

De l'1 de juliol al 31 d'agost s'impartirà l'Escola Infantil Divertestiu a l'Escoleta Infantil Mestra Joaquina Gavilà, organitzada per l'empresa municipal SINMA Ondara. Va adreçada a l'alumnat de 1 a 3 anys. L'horari serà de 8/9 a 14 hores i el preu, 110 euros al mes (els dos mesos, 200 euros). El preu per quinzena serà de 60 euros.

La preinscripció per a l'Escola Infantil Divertestiu es podrà fer de l'1 al 13 de juny de 2022, per telèfon al 677 997 208 en horari de 8 a 14 hores, o per correu a sinma@ondara.org. La matriculació es formalitzarà del 16 al 24 de juny.

TALLER DE GIMNÀSTICA RÍTMICA ESTIU 2022 (JULIOL)

El Taller de Rítmica Estiu 2022 s'oferirà al mes de juliol, i es reprèn novament aquest any, organitzat per SINMA, després de dos estius sense poder-se fer per les restriccions. Estarà molt vinculat amb l'Escola Multiesportiva, amb preus especials per participar a les 2 activitats. El taller va dirigit a nascudes/ts des del 2016 fins al 2004 (categories des de babys fins juvenils) en 2 grups, amb 3 dies per setmana (entrenament 3 hores diàries) en horari al matí.

Els preus són per quinzena o mes complet, amb la possibilitat de cursar també l'Escola Multiesportiva: quinzena rítmica 40 euros, quinzena multiesportiva + rítmica 90 euros; mes complet de juliol rítmica 70 euros; i mes complet juliol multiesportiva + rítmica 150 euros.

La inscripció es podrà realitzar de l'1 al 24 de juny 2022 online a: https://www.ondara.org/escola-estiu/ per telèfon al 667 997 293 o per correu esports@ondara.org. Les preinscripcions del Taller de Rítmica Estiu es faran de l'1 al 13 de juny i la matriculació es formalitzarà del 16 al 24 de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *