Política

Pren possessió a Ondara l'única agent que aspirava a Oficial de Policia Local

Mª Desitjada Torres, Oficial de Policia Local, al costat de l'alcalde / Ajuntament d'Ondara

A partir de l'1 de juny, exercirà com a Oficial de la Policia Local d'Ondara Mª Desitjada Torres, que fins ara ha estat Agent d'aquest cos de seguretat local. Ella ha estat l'única agent de la Policia Local d'Ondara que ha aspirat al lloc d'Oficial, havent-se presentat al procés selectiu corresponent i havent superat els exàmens per a la plaça d'Oficial de la Policia Local en millora d'ocupació.

Es tracta d‟un procés de millora d‟ocupació temporal, aprovat per la Mesa General de Negociació, fins a cobrir la plaça definitiva a través del procés corresponent, de manera que ocuparà aquest lloc per un any (el procés per al‟obtenció de la plaça d‟Oficial en propietat està previst que començo a finals d'aquest any).

Mª Desitjada Torres va ser l'única agent de la plantilla local que va optar al lloc. Passarà de ser Agent a ésser Oficial, pujant a una escala superior, i convertint-se en la segona al comandament, després del Cap de la Policia Local, Antonio Galiano. La plaça d'Oficial és de comandament intermedi a la plantilla d'Ondara, ja que està vacant a la RPT de l'Ajuntament d'Ondara, passant de ser grup C1 a grup B.

Algunes de les comeses que tindrà la nova Oficial són: Supervisar els serveis encomanats als Agents a càrrec seu, així com que aquestes facin una utilització correcta del material que els hagi estat assignat; vetllar pel compliment dels serveis encomanats als Agents a les seves ordres; donar compte a la prefectura dels serveis meritoris que faci el personal dependent d'aquest, així com de les irregularitats que es puguin cometre; col·laborar amb els Agents en la realització de les funcions encomanades, assumint les actuacions i, en conjunt, el lloc de més responsabilitat o perill, si n'hi hagués; auxiliar a les seves funcions a la prefectura; coordinar el personal del seu grup, sent aquests els caps de grup; revisar diàriament, abans d'iniciar el servei, el material amb vista a la deguda conservació i manteniment; i qualsevol altra que se'n derivi del càrrec.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *