Cultura

Presenten a Xàbia la novel·la gràfica 'Al-Azraq, la pesadilla de Jaume I'

L'esdeveniment, que tindrà lloc el 27 de maig al riurau d'Arnauda, consistirà en una xerrada multimèdia i didàctica amb entrada lliure i gratuïta
Cartell de la presentació / Ajuntament de Xàbia

El riurau d'Arnauda, a Xàbia, acull aquest divendres, 27 de maig a les 20 hores, la presentació de la novel·la gràfica «Al-Azraq, la pesadilla de Jaume I» , un treball amb il·lustracions de Daniel Olmo i textos de Just Sellés. L'entrada és lliure i gratuïta.

Impulsada per la regidoria de Cultura, Amics del Museu i el Centre Excursionista, aquesta presentació consistirà en una xerrada multimèdia i didàctica en què es podrà conèixer al visir Al-Azraq, el cabdill musulmà que va liderar la resistència contra l'avenç cristià a terres valencianes. Tot un heroi sarraí desconegut per a la gran majoria.

També els escenaris de la muntanya on musulmans i cristians en van dirimir les diferències. Una adaptació gràfica de la novel·la històrica Al-Azraq el Blau. Crònica de la conquesta de la Muntanya», amb més de 400 pàgines.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *