Educació

Reben oficialment el nou gimnàs del col·legi de Gata

La construcció del gimnàs del CEIP Santíssim Crist s'incloïa dins el Pla Edificant per millorar infraestructures educatives
El gimnàs del col·legi des de fora / Ajuntament de Gata

El director general de Infraestructures Educatives, Victor García, ha visitat aquest matí i ha recepcionat oficialment, juntament amb l'alcalde de Gata, Josep Signes, la Corporació i la direcció del centre, el nou gimnàs del CEIP Santíssim Crist.

La construcció del gimnàs s'incloïa dins del Pla Edificant de la Conselleria d'Educació per a la millora d'infraestructures educatives que, juntament amb les reparacions estructurals dels pavellons B i C, han suposat una inversió de 764.970 euros al centre.

El director general ha agraït la col·laboració del consistori en la millora dels centres educatius del municipi i ha anunciat que el departament de la consellera Raquel Tamarit “està preparant una inversió de més de 6 milions d'euros a Gata en dues noves actuacions a través del Edificant per rehabilitar el CEIP Santíssim Crist i ampliar l´IES Matemàtic Vicent Caselles”.

“En total estem parlant d‟una inversió a Gata d‟uns 7 milions d‟euros a través del Pla Edificant. Permetrà, no només millorar i modernitzar els centres educatius del municipi, sinó també generar 175 llocs de treball al sector de la construcció”, ha destacat Victor García.
Per part seva, l'alcalde de Gata, Josep Signes, ha mostrat la seva satisfacció en veure que ja està en funcionament una infraestructura tan demanada per la comunitat educativa així com per la tasca que s'ha iniciat per tramitar els dos nous projectes.

Pel que fa al projecte d'ampliació del institut, la Conselleria ha acceptat incloure la incorporació de 4 aules de batxillerat i 2 de secundària, la modificació de la instal·lació de la calefacció, ubicació de les instal·lacions per impartir FP bàsica de Perruqueria i Estètica, i nous espais adequats per incorporar el cicle mitjà i una aula d?usos múltiples. Així mateix s'estudia la possibilitat d'incorporar noves branques de Formació Professional al centre. Tot el projecte te un pressupost de 3.325.711 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *