Cultura

Teulada Moraira contra la LGTBIfòbia

Les projeccions estaran obertes al públic el 17 de maig a les 19:30h a la sala d'actes de l'Ajuntament de Teulada
Cartell publicat dels curts LGTBI / Ajuntament de Teulada

Des de la regidoria d'Igualtat del Ajuntament de Teulada, delegada a Rosana Caselles, s'anima els ciutadans de Teulada Moraira a sensibilitzar-se amb la causa del 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBIfòbia.

L'objectiu de commemorar aquest dia és conscienciar la societat sobre la discriminació del col·lectiu LGTBI a través de la informació, reflexió, reivindicació i denúncia contra les agressions físiques, psicològiques, intel·lectuals i morals de les persones per la seva orientació sexual, identitat o expressió de gènere.

Rosana Caselles ha assenyalat que aquest i cada dia hem de protegir el col·lectiu LGTBI de qualsevol tipus d'agressió a la seva llibertat i als seus drets. La LGTBIfòbia suposa una xacra a la nostra societat de la qual només ens podem lliurar actuant, conscienciant i canviant conductes”.

Així mateix, des de l'Ajuntament de Teulada s'ha organitzat un cicle de projecció de curtmetratges LGTBI. Aquestes projeccions es desenvoluparan als centres educatius de Teulada Moraira i estaran obertes al públic el 17 de maig a les 19:30h al saló d'actes de l'ajuntament.

Es tracta de cinc treballs, premiats nacionalment i internacionalment, que aborden des de diferents perspectives històries amb l'òptica LGTBI per promoure la diversitat i combatre la intolerància.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *