Província

Teulada Moraira obre el termini per sol·licitar els mosquers

Els paranys de captura de la mosca de la fruita es repartiran entre els agricultors que treballin les seves terres a la localitat
Un mosquer | Pixabay / MarinaAlta.es

La regidoria de Agricultura de l'Ajuntament de Teulada informa de la posada en marxa de la campanya municipal de la lluita contra la plaga de la mosca de la fruita (Ceratitis capitata) del present any 2022.

Per això, s'ha obert el termini de sol·licituds de trampes de captura (mosquers) que es repartiran entre els agricultors que treballin les seves terres a la localitat i ho sol·licitin. L'objectiu és facilitar-los un producte que d'una manera eficaç i directa eviti la generació de danys als cultius fruiters (vinyes, cítrics, etc.) que provoca aquest insecte molest.

Així doncs, el termini de sol·licitud estarà obert des del dijous 5 de maig fins al dimecres 18 de maig. Els interessats hauran d'acudir al Servei d'Informació i Tramitació (SIT) de l'Ajuntament de Teulada per emplenar el formulari de sol·licitud de cessió del parany.

El repartiment posterior dels paranys i atraients (la durada aproximada dels quals és de 4 mesos) es realitzarà a les instal·lacions de l'ecoparc municipal (ubicat al costat del polígon industrial) a inicis del mes de juny. Per al lliurament la persona sol·licitant haurà de justificar que posseeix el carnet d'usuari professional de productes fitosanitaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *