Política

Teulada Moraira rep un premi pel Manteniment de l'Ecosistema Comercial

El premi reconeix els projectes per reactivar l'activitat comercial del consistori i el suport per superar els estralls de la pandèmia
regidors i alcalde de Teulada Moraira amb l'impulsor dels premis / Ajuntament de Teulada

El Ajuntament de Teulada rep el reconeixement al Manteniment de l'Ecosistema Comercial d'Actualitat Valenciana en el V Aniversari i Gala, pel seu treball i promoció del comerç local. Aquest premi reconeix la gestió del consistori, els projectes per reactivar lactivitat comercial i el suport per superar els estralls de la crisi provocada per la pandèmia de la COVID.

L'alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, assenyala que “ha estat una època complicada per a tothom. La pandèmia ha provocat un gran impacte a la nostra societat i la nostra economia. Per això, una de les prioritats a la nostra agenda política des de l'inici ha estat reactivar el comerç local, fomentar l'ocupació i proporcionar el màxim d'ajuts possibles al municipi”.

Entre els èxits reconeguts per a Teulada Moraira hi ha els 1,5 milions d'euros dels seus romanents de Tresoreria destinats al foment i desenvolupament local. Aquí se situen mesures com el Pla Impulsa, amb què es va destinar un milió d'euros a ajuts directes per justificar despeses relacionades amb la COVID; els bons consum, que beneficien tant ciutadans com empreses locals, amb una inversió de 500.000€; i altres campanyes de foment de compres locals.

“Sigui quina sigui la necessitat dels nostres residents i visitants, sempre hi ha una resposta. Aquesta és una de les riqueses del nostre teixit empresarial, la diversitat i la qualitat. Per això posem un gran esforç en la dinamització comercial. En estimular i reforçar leconomia. Perquè fomentar i donar suport al comerç és apostar per un dels grans motors del nostre municipi”, explica Raúl Llobell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *