Cultura

Torna la VII Mostra 'Curts de Moscatell' amb premis de fins a 600€

Les inscripcions de la mostra, que se celebrarà a l'agost a l'Auditori Teulada Moraira, estaran obertes fins a l'1 de juliol
Cartell de la VII Mostra 'Curts de Moscatell' de Teulada Moraira / Ajuntament de Teulada

Des de la Associació Cultural Amics de Teulada (ACAT), en col·laboració amb el Ajuntament de Teulada, la Cooperativa Sant Vicent Ferrer i l'Auditori Teulada Moraira, es presenta la setena edició de la Mostra 'Curts de Moscatell' de Teulada. A partir d'aquesta setmana, i fins a l'1 de juliol, queda oberta la inscripció per participar-hi.

La Mostra se celebrarà durant el mes d'agost del 2022 a l'Auditori Teulada Moraira. L'últim dia de la Mostra, abans de les projeccions, es concedirà el premi Toni Canet que reconeix la trajectòria de col·lectius i persones en el foment de la cultura cinematogràfica.

Com en anteriors edicions, es mantenen les categories següents: la dedicada als curts sobre la cultura del moscatell, amb un premi de 600 euros; la de temàtica lliure, amb el premi de 300 euros; el reconeixement 'Un pas endavant per la igualtat' que premia amb 250 euros els treballs relacionats amb la promoció de la igualtat de sexes i el premi al millor curt en valencià que està valorat amb 250 euros. El premi del públic continua sent de 150 euros.

Segons les bases d'aquest any, poden optar als premis els treballs audiovisuals que no superen els 20 minuts de durada, tant de producció espanyola com internacional. Aquestes es poden consultar al següent enllaç: https://www.curtsdemoscatell.es/bases/

Per a més informació podeu visitar la pàgina oficial de 'Curts de Moscatell':  www.curtsdemoscatell.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *