Esports

Un or i tres plates per a Ondara a la final provincial de raspall JECV 2022

Els infantils d'Ondara es proclamen campions provincials de raspall, mentre que benjamins, alevins i cadets són subcampions
L'equip infantil d'Ondara / Ajuntament d'Ondara

La Escola Municipal de Pilota d'Ondara, coordinada per Juanma Garrido i entrenada per Arnau Oliver i Raúl Blasco, va participar a les finals provincials de Raspall dels XL Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, organitzades per la Federació de Pilota Valenciana i celebrades al Trinquet de Xàbia.

La Escola Municipal de Pilota d'Ondara havia aconseguit classificar cinc equips per a la fase final provincial de raspall (Benjamí A, Benjamí B, Aleví, Infantil, i Cadet). El benjamí A, integrat per Marc Domènech, Unai Forqués, Martí Frasés i Arnau Boluda, lluitava per l'or davant de Beniarbeig-El Verger. El benjamí B, integrat per Vicent Molines, Andreu Frasés, Gerard Lorente, i Guiu Vizuete, competia pel bronze contra Pedreguer. L'aleví, amb Joan Garrido, Paco Salort i Alma Contrí, va jugar la final per l'or contra Beniarbeig-El Verger. L'infantil, amb Uxue Arbona, Dani Serra, José Miguel Sastre i Arnau Mas competia per l'or provincial contra Benissa; igual que l'equip cadet, amb l'Àlex Serra, l'Andreu Mullor, el José Mengual i el Mateu Guitart, que jugava contra Beniarbeig-El Verger també per l'or.

Després de molt bones partides i molt d'esforç, finalment, només l'equip infantil va aconseguir guanyar la seva partida davant de Benissa (25-5), aconseguint l'or al campionat provincial de raspall i classificant-se per a la fase final autonòmica. Els equips benjamí A, aleví i cadet van ser subcampions provincials de raspall, i el benjamí B va obtenir un meritori 4t lloc provincial.

La Regidora dEsports de Ondara, Mar Chesa, va donar l'enhorabona a la Escola Municipal de Pilota d'Ondara pels seus èxits en aquesta final provincial de raspall. Des de l'escola s'ha volgut felicitar tothom per la il·lusió amb què han viscut aquest provincial, ressaltant que és difícil poder participar amb aquest volum d'equips.

PODIUM JECV ALACANT RASPALL 2022

BENJAMÍ
1a Beniarbeig-El Verger
2a Ondara A
3a Pedreguer
4a Ondara B

ALEVÍ
1a Beniarbeig-El Verger
2a Ondara
3a Orba
4a Petrer

INFANTIL
1a Ondara
2a Benissa
3a Gata
4a Agost

CADET
1a Beniarbeig-El Verger B
2a Ondara
3a Beniarbeig-El Verger A
4a Vall de Laguar

JUVENIL
1a Beniarbeig-El Verger A

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *