Política

Xàbia reserva 400.000€ per comprar habitatge social

L'Ajuntament també ha destinat 600.000€ per adequar la nova parcel·la destinada a transferència de residus verds
Xàbia fotografiada des de la muntanya / Ajuntament de Xàbia

El Ajuntament de Xàbia portarà al proper ple una proposta de modificació de crèdits per un total de 1.760.000 euros. S'hi inclou una partida de 400.000 euros per poder comprar habitatge i destinar-lo a usos socials, aprofitant el dret al tempteig i retracte que va assumir fa uns mesos del Consistori; és a dir, l'opció preferent o prioritària a l'hora d'adquirir habitatges relacionats amb impagament d'hipoteques, dació en pagament i habitatges que posen a la venda els bancs, subhastes judicials o inversors en grans operacions immobiliàries.

En aquesta operació econòmica també es reserven 600.000 euros per a l'adequació de la nova parcel·la que, provisionalment, s'està destinant a zona de transferència de residus verds. Un terreny municipal que es millorarà en accessos i mitjans de seguretat per convertir-lo en un punt definitiu de gestió del verd.

Altres partides reflectides són 20.000 euros per a la compra d'un dron per millorar els mitjans de la Policia en cas d'operatius de cerca o vigilància, 11.700 euros més per adquirir emissores per a Protecció Civil o 50.000 euros per a la redacció dels projectes de millora de parcs infantils.

També 96.000 euros per adquirir un vehicle multifunció per a la brigada de serveis i vies públiques i 140.000 per a la reparació de fonts ornamentals, entre d'altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *