Medi ambient

60 exemplars de tonyina vermella marcats a les jornades científiques del Club Nàutic de Moraira

Finalitzen amb èxit les dues jornades de captura, marcatge i solta de tonyina vermella per a la preservació de la fauna marina
Els organitzadors de les jornades / Ajuntament de Teulada

El passat dissabte, 11 de juny, va tenir lloc al Club Nàutic Moraira l'Acte de Clausura de les dues jornades de captura, marcatge i solta de tonyina vermella. Un esdeveniment de caràcter exclusivament científic, que per tercera vegada ha estat coorganitzat pel Institut Espanyol d'Oceanografia (IEO) i el Club Nàutic Moraira.

El temps va acompanyar les dues jornades i això va permetre que les tripulacions participants, autoritzades per la Secretaria General de Pesca, aconseguissin marcar al voltant d'uns 60 exemplars de tonyina vermella, l'únic objectiu de la qual és la preservació de la fauna marina.

En aquest acte, el president del Club Nàutic Moraira, Juan Vicente Oller, va posar de manifest la satisfacció d'haver contribuït amb l'IEO a una tasca científica tan important. “Gràcies a totes les tripulacions col·laboradores, a tots els patrocinadors de les jornades, especialment al patrocinador oficial Furuno España ia les autoritats assistents, entre les quals cal destacar l'Il·lm. Sr. Subdelegat de Defensa a Alacant, al Comandant Naval d'Alacant i al President de la Federació Espanyola de Pesca”, va afegir Oller.

Posteriorment es va celebrar un sopar de germanor durant el qual tots els col·laboradors, vinguts d'altres ports, d'altres comunitats autònomes i fins i tot d'altres països com França i Itàlia, van felicitar unànimement els coorganitzadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *