Economia

Arriba el III Fòrum Créixer Innovant Creama

A la conferència, que serà el 8 de juny gratuïta i per Zoom, es parlarà de com les dades obertes són clau en el sector immobiliari
Cartell del fòrum / CREAMA

El III Fòrum Créixer Innovant Creama arriba aquesta setmana a la tercera cita amb una sessió enfocada a la utilitat de l'anàlisi de dades. La conferència, que tindrà lloc aquest dimecres 8 de juny a les 16.00 hores ia través de Zoom, es titula «Les dades obertes al sector immobiliari». S'hi parlarà de com les dades obertes són clau en el sector immobiliari per conèixer el mercat i el seu comportament.

El ponent és Marc Garriga, consultor en gestió de dades especialitzat en Open Data i Smart City de Desidedatum Data Company. La inscripció, que és gratuïta, es pot fer ja a https://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=14&n=20287

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *