Societat

Benissa organitza un mural participatiu per commemorar el Dia de l'Orgull LGTBIQ+

Igualtat ha organitzat un programa d'activitats lúdiques i pedagògiques per recordar aquesta data
Cartell promocional del Dia de l'Orgull. / Ajuntament de Benissa.

La regidoria de Igualtat de l'Ajuntament de Benissa ha presentat el programa d'actes amb què commemorar el Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+. Diverses activitats culturals i reivindicatives previstes per recordar aquesta data, emmarcada al calendari el 28 de juny i dirigides a veïns de totes les edats.

Segons apunta la regidora responsable, Lorena Ivars, l'objectiu és augmentar la visibilitat del col·lectiu i continuar potenciant la tasca pedagògica des de les institucions a favor de la tolerància, la llibertat i la igualtat.

Entre les activitats previstes destaca l'elaboració d'un mural participatiu que estarà habilitat per a totes aquelles persones que vulguin posar els seus missatges a la Glorieta Joaquín Piera i Mariana Torres, a partir de dimarts 28 de juny i fins diumenge 3 de juliol. A més, el mateix dia 28, entre les set de la tarda i les nou del vespre, els nens i nenes de 3 a 12 anys podran participar en un taller de samarretes i xapes que es desenvoluparà en aquest mateix espai. També s'ha previst per al dissabte 2 de juliol, a la Plaça de l'Església Vella, el monòleg 'Orgull d'estimar' a càrrec de Gemma Almagro.

La regidora d'Igualtat remarca que celebrar aquesta data és molt important per donar visibilitat a aquest col·lectiu i defensar la diversitat de la nostra societat. Ivars comenta que encara queda molt per fer en aquesta matèria, per això al llarg de l'any es duen a terme accions de conscienciació i pedagogia, que ara coincidint amb el 28 de juny s'intensifiquen. La responsable d'Igualtat convida la ciutadania a participar als actes programats.

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *