Esports

Benitatxell celebra la seva II Cursa de la Dona el dissabte 11 de juny

Les inscripcions es poden fer fins dimecres 8 a l'Oficina de Turisme o fins dijous 9 a les 20:00h a www.somesport.com.
Cartell de la II Cursa de la Dona / Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell

El proper dissabte 11 de juny, a partir de les 17:00h, se celebrarà la II Cursa de la Dona a El Poble Nou de Benitatxell després d'haver-se ajornat per la pluja el mes de març passat. Els fons recaptats aniran destinats a Aprosdeco, associació que treballa per impulsar i posar a l'abast de les persones amb diversitat funcional tots els recursos per millorar-ne la qualitat de vida.

La inscripció inclou dorsal per participar a la cursa i una samarreta. Costa 3 euros i es pot fer fins dimecres 8 de juny a l'Oficina de Turisme (C/ Mercat,1) en horari de matí o fins dijous 9 a les 20:00h a www.somesport.com. Els dorsals es podran recollir al carrer Mercat el divendres de 18:00 a 20:00 hi el dissabte de 10:00 a 13:00 o de 15:00 a 16:30 h.

Primer sortiran els nens i nenes, que faran un recorregut específic de 700 metres. Després ho faran les adultes. Tant caminants com corredors/es faran un recorregut urbà de 4,14 quilòmetres amb perfil gairebé pla. Tot i que la cursa és de caràcter no competitiu, l'organització ha previst regals per a les 5 primeres persones a creuar la meta i les 5 primeres corredores locals.

“El Poble Nou de Benitatxell necessitava recuperar, després de dos anys d'aturada per la COVID-19, aquesta carrera solidària, un esdeveniment que combina l'esport amb altres reptes com promoure la unió i la complicitat entre dones i donar suport a associacions que fan una important tasca social a la comarca”, ha destacat el regidor d'Igualtat i Polítiques de Gènere, Víctor Bisquert, que també ha volgut agrair la grandíssima implicació del Club Multiesport Benitatxell en aquesta activitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *