Obres

Comencen els treballs d'asfaltat a l'Avinguda de la Mediterrània de Teulada

Hi haurà talls de carrers i desviaments de carril, així com prohibicions d'estacionament a l'avinguda, retencions i trànsit dens
L'Avinguda de la Mediterrània / Ajuntament de Teulada

Les obres de asfaltat i adequació de la Avinguda del Mediterrani i la reestructuració de la rotonda Gabriel Miró de Teulada comencen aquest dimecres, 15 de juny, i tindran una durada aproximada d'una setmana. Els treballs formen part de la darrera fase d‟adequació de l‟avinguda.

Dilluns passat va tenir lloc la reunió de coordinació de l'Ajuntament de Teulada i els tècnics de la Diputació d'Alacant per programar els terminis i actuacions a dur a terme. Durant l'execució de les obres hi haurà diferents talls de carrers i desviaments de carril, així com prohibicions d'estacionament a diferents punts de l'avinguda (prèviament assenyalats). A més, han de tenir en compte que es poden donar retencions i trànsit dens.

L'alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, ha assenyalat que «amb l'actuació de l'asfaltat a l'Avinguda del Mediterrani i l'adequació de la rotonda de la plaça Gabriel Miró finalitza una obra necessària i demandada, ja que és una de les vies d'accés més importants als dos nuclis urbans de Teulada Moraira. A més, el tipus d'asfalt serà d'acord amb la nova normativa, ja que absorbirà el màxim soroll dels vehicles que hi transiten”.

En definitiva, tal com recalca l'alcalde, “serà una actuació que beneficiarà tant el trànsit com els veïns que resideixen a l'avinguda”. Des de l'Ajuntament de Teulada han pregat comprensió amb aquestes feines i disculpin les molèsties que puguin ocasionar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *